Club Tennis Sant Feliu

Entitat que gestiona l'equipament de les pistes de tennis de l'avinguda de les Escoles, una part del conglomerat de la zona esportiva de Sant Feliu.

A banda de les tres pistes de tennis, l’equipament compta també amb dues pistes de petanca, una taula de tennis taula, vestidors, el local social i el bar del Club Tennis Sant Feliu.

  • Activitats

Una de les activitats més destacades és l’organització de l’Escola de Tennis, que compta amb més de 100 alumnes distribuïts en tres nivells: mini-tennis, iniciació i perfeccionament.

L’entitat participa al Campionat de Catalunya per comarques en diverses categories i s’encarrega també de l’organització del campionat social –individual masculí, femení, dobles masculí i femení, dobles mixtes, 12 hores de tennis i el campionat de tripletes. A més, cada any organitza el torneig obert Open de Tennis de Festa Major “Memorial Francesc Cassart”.

El club, que disposa de pistes de petanca, també s’encarrega de les 12 hores de petanca i l’Open de Festa Major d’aquest esport.

Avinguda de les Escoles, s/n - 08182 Sant Feliu de Codines - Barcelona
Nom de contacte: Francesc Cassart
Telèfon: 938 662 632
Telèfon: 654 422 178
Adreça electrònica: ctennissantfeliu@gmail.com
Lloc web: www.ctennissantfeliu.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 03.08.2022 | 11:20