Complex Poliesportiu Municipal

Moltes de les activitats esportives de Sant Feliu es realitzen a les pistes dels dos pavellons municipals: el Pavelló Francesc Cassart i el Pavelló Lluís Vallcorba Segalés. Les instal·lacions són testimoni de partits d'hoquei, futbol sala, bàsquet i exhibicions de patinatge artístic.

A banda de les activitats esportives, el pavelló també acull actes lúdics i culturals com ara revetlles, concerts, fires i actes de festa major.

Els pavellons municipals d'esports estan situats a la zona esportiva de Sant Feliu.

El 1977 es va inaugurar al poble una Pista Poliesportiva Municipal. S'hi practicava el patinatge i el hoquei, cada esport amb un Club de nom propi a Sant Feliu. El 1983 es va aconseguir cobrir la pista i es va passar a tenir Pavelló Municipal, el Pavelló Francesc Cassart, que, amb reformes i millores, fins avui dia ha acollit competicions en el més alt nivell. El 2009 es va fer una profunda reforma als vestuaris i es va construir una pista descoberta annexa.

El Pavelló Francesc Cassart té una capacitat d'unes 500 persones, repartides en dues graderies. Aquesta instal·lació, de moment, compta amb un total de sis vestidors, quatre pels jugadors i dos pels àrbitres, la zona d'infermeria i el bar del pavelló.

El Pavelló Lluís Vallcorba es va inaugurar el 2019, després de 10 anys i quatre fases d'obres. Pensat per permetre créixer als clubs ja existents del poble i formar nous equips d'esport, està equipat amb gairebé tot el que necessiten i és apte per a tots els esports. Recentment, al desembre, s'hi va instal·lar un nou rocòdrom.

Horaris Activitats

 

 

Ronda dels Esports, s/n - 08182 Sant Feliu de Codines - Barcelona
Telèfon: 938 662 768
Horari:  
Horari de consergeria: De dilluns a divendres de 17h a 21h.
Dissabtes i diumenges en horari de partits.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 20.11.2022 | 11:31