Servei d'Ocupació Local

El Servei d'Ocupació Local de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines té per objectiu promocionar l’ocupació i la intermediació del mercat laboral.

És un servei municipal gratuït que treballa per dos grans grups de públic objectiu:

  1. Demandants d’ocupació - Permet a totes les persones, estiguin treballant o no, incorporar el seu currículum per tal de tenir accés a totes aquelles ofertes de treball que més s’adaptin al seu perfil professional.
  2. Oferents de llocs de treball - Facilita a totes les empreses que tinguin la necessitat de cobrir un lloc de treball una base de dades de candidats de tots els perfils professionals. El servei col·labora en la recerca de candidats per a les places pendents de cobrir.

Serveis:

» Borsa de treball - Intermediació laboral
» Club de la feina
» Orientació laboral i formativa
» Formació i programes ocupacionals
» Assessorament sobre la Garantia Juvenil
» Servei d'intermediació laboral a les empreses amb necessitat de personal. Aquestes poden sol·licitar a l'Ajuntament usuaris de la borsa de treball del Servei d'Ocupació Local amb un perfil professional que s'ajusti a les seves necessitats.

Per inscriure's al SOL t'has de dirigir al Centre Social Maria Roca-Umbert demanant cita prèvia o escriure al correu electrònic sfdc.borsa@santfeliudecodines.cat


La Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació, impulsada per la Diputació de Barcelona, gestiona diàriament més de 1000 ofertes de feina en el seu lloc web. També ofereix accés a cursos i formació professionalitzadora.

Dona cobertura al 95% del territori de la província de Barcelona, tant per a ciutadans en situació d'atur o que volen millorar la seva ocupació i trobar un lloc de treball, com per a empreses que cerquen cobrir els seus llocs de treball amb els millors perfils professionals.

El servei de la XALOC és gratuït. Per apuntar-te a una oferta de feina només has d'estar inscrit al Servei Local d'Ocupació.

És un servei obligatori:

No
Darrera actualització: 24.10.2023 | 10:58