Servei d'Ocupació Local

El Servei d'Ocupació Local de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines té per objectiu promocionar l’ocupació i la intermediació del mercat laboral.

És un servei municipal gratuït que treballa per dos grans grups de públic objectiu:

  1. Demandants d’ocupació - Permet a totes les persones, estiguin treballant o no, incorporar el seu currículum per tal de tenir accés a totes aquelles ofertes de treball que més s’adaptin al seu perfil professional.
  2. Oferents de llocs de treball - Facilita a totes les empreses que tinguin la necessitat de cobrir un lloc de treball una base de dades de candidats de tots els perfils professionals. El servei col·labora en la recerca de candidats per a les places pendents de cobrir.

Serveis:

» Intermediació laboral - Borsa de treball
» Club de la feina
» Orientació laboral i formativa
» Formació i programes ocupacionals
» Servei d'orientació empresarial. Les empreses amb necessitat de personal poden sol·licitar a l'Ajuntament usuaris de la borsa de treball del Servei d'Ocupació Local amb un perfil professional que s'ajusti a les seves necessitats.

Per inscriure's al SOL t'has de dirigir al Centre Social Maria Roca-Umbert demanant cita prèvia o escriure al correu electrònic sfdc.borsa@diba.cat.

Darrera actualització: 16.04.2021 | 07:54