Aigua

L'aigua en dades

Consum mitjà d'aigua per mesos

Font: CASSA

Sequera excepcional

Cronologia:

26/07/2022 Estat d'ALERTA (Dotació màxima: 250 litres/hab·dia)

27/05/2023 Estat d'EXCEPCIONALITAT (Dotació màxima: 230 litres/hab·dia) | BAN Municipal - Sequera excepcional 

21/07/2023 Comunicat sobre la situació d'abastament d'aigua potable al municipi

21/07/2023 BAN Municipal - Sequera i restriccions
 

Des del diumenge 16 de juliol del 2023 hem entrat en una situació límit en la que el consum està superant la captació. A l'aturada forçosa d'una de les bombes s'hi ha sumat també l'habitual augment de consum dels mesos d'estiu, causat per l'increment de població estacional i també pels episodis de calor intensa que estem patint. Això provoca que els dipòsits no recuperin el nivell i posa en risc la nostra capacitat de garantir el subministrament ininterromput d'aigua a la població.

Per garantir-lo, la solució immediata que ha plantejat l'empresa CASSA és la de comprar aigua externa, que arribarà amb camions cisterna per aportar als dipòsits aquesta diferència entre el que consumim i el que captem.

Per reduir aquesta aportació d’aigua externa i, fins i tot, aconseguir que no sigui necessària, volem fer una crida al compromís de la població per aconseguir reduir el consum actual un 20%. Això vol dir consumir 200 m³ menys cada dia, entre tots i totes. Aquest ha de ser un objectiu de poble, conscients que tot el que no aconseguim reduir, ho haurem d'aportar externament.

 

Dades diàries de captació, consum i aportacions externes:

⚠️ ATENCIÓ. En data 10/08/2023 s'ha detectat i corregit un error en les dades informades per CASSA. Aquesta correcció en el càlcul del CONSUM provoca que les dades tignuin variacions respecte les informades fins ara i ens situen en un escenari més desfavorable del que mostraven les dades anteriors. 

Font: CASSA

Consells d'estalvi d'aigua

Descarrega't els consells per estalviar aigua.

CASSA Aigües de Sant Feliu de Codines

L'any 2012 l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines va adjudicar a l'empresa CASSA AIGÜES I DEPURACIÓ el contracte de concessió de la gestió de l'explotació i del servei d'abastament d'aigua potable al municipi. 

Consulta el CONTRACTE DE CONCESSIÓ DE L'AIGUA

El Servei Municipal d'Aigües de Sant Feliu de Codines us atendrà presencialment a l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines tots els divendres de 9h a 14h.

  • Telèfon atenció a les persones (feiners de 8 a 15 hores): 931 227 333
  • Telèfon avaries (24 hores, tots els dies de l'any): 900 878 583
  • Oficina virtual: www.cassa.es (o per correu electrònic per a consultes: clients@cassa.es)

Notícies

Darrera actualització: 16.08.2023 | 11:37