25 de novembre: Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

Dijous, 25 de novembre de 2021 a les 09:00

L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines s’adhereix al Manifest del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.
Sant Feliu de Codines dóna suport al Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les dones del 25 de novembre adherint-se al manifest. 
Des de la Regidoria d'Igualtat i la Biblioteca Municipal s'han programat dos actes en suport a aquest dia: 

  • Dimecres 24 de novembre a les 17.30 hores a la Biblioteca: " El gran viatge de l'Arc de Sant Martí". 
  • Dijous 25 de novembre a les 17.30 hores a la Biblioteca: Monòleg "Estimar sense morir".

"Contra les violències masclistes, implica-t'hi!" és el lema d'enguany per a la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones del dia 25 de novembre.
Fer front a les violències masclistes és una responsabilitat col·lectiva, i això comença qüestionant les masculinitats que continuem promovent com a societat i fent canvis profunds a nivell personal i comunitari.
Hem d’agafar la responsabilitat que ens pertoca i posar llum a l’arrel del problema. Hem de continuar treballant de manera ferma i decidida en la promoció de masculinitats saludables que s’oposin de manera ferma a la cultura de la violència i la discriminació. 

LA CAMPANYA INSTITUCIONAL, IMPULSADA PER LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA, POSA L’ACCENT, LA MIRADA I ELS ESFORÇOS EN CONSCIENCIAR ALS HOMES A QUE ACTUÏN, ES REPENSIN, ES QÜESTIONIN, CANVIÏN, I NO EXERCEIXIN VIOLÈNCIES MASCLISTES.

Darrera actualització: 25.11.2021 | 09:14

Vídeo - Àudio

Imatges

25N_2021