El Grup de Teatre Deixalles81 guanya tres premis al 32è Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Tàrrega i l'obra "Adolescer 2055" és escollida com a millor espectacle no escolar en la 18a edició dels Premis Buero Vallejo de Teatro Joven

Dimecres, 2 de juny de 2021 a les 13:40

El certamen de Tàrrega, organitzat pel grup de teatre BAT, s'ha allargat dos anys. Les dues primeres obres es van poder representar el 2020 i les altres quatre aquest 2021.

L'entrega de premis del 32è Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Tàrrega es va fer el dissabte 29 de maig al restaurant la Granja amb un format més reduït a conseqüència de la pandèmia, i el Grup de Teatre Deixalles81, de Sant Feliu de Codines, va rebre el tercer premi al millor grup amb l'obra 'Aquí no paga ni déu', el primer premi a la millor direcció per Josep Canet, el segon premi d'actor principal per a Josep Canet en el paper de Joan, i el primer premi d'actor de repartiment per a Sergi Capdevila pels papers de policia, avi, enterramorts, inspector, guàrdia civil...

El president de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya Antoni Font, l'alcaldessa de Tàrrega Alba Pijuan Vallverdú, Helena Martínez de la Diputació de Lleida i Joan Ribó, president del grup de teatre BAT van ser algunes de les autoritats presents a l'acte.

"Adolescer 2055" passa a la fase nacional dels premis Buero Vallejo de Teatro Joven de la Fundació Coca-Cola

L'obra "Adolescer 2055" de Roberto Santiago i dirigida per Josep Canet ha estat premiada com a millor espectacle no escolar a la fase regional de la 18a edició dels Premis Buero de Teatro Joven, i ara passa a competir a la fase nacional.

A la fase autonòmica del concurs, els jurats autonòmics escullen els muntatges guanyadors de cada comunitat autònoma. A la fase nacional el jurat designa, entre tots els guanyadors autonòmics, els quatre millors muntatges (3 escolars i 1 no escolar), per representar les seves obres dins la Setmana de Teatre Jove en un prestigiós teatre de Madrid, entre altres premis i activitats.

Els premis Buero Vallejo de teatre acullen obres de tot el territori espanyol, i enguany se n'han presentat 386. Aquests premis es van fundar el 2013 i estan dirigits als joves d'entre 14 i 21 anys.

Darrera actualització: 02.06.2021 | 18:26