Els alumnes de 5è de primària de l'Escola Jaume Balmes de Sant Feliu de Codines actuen al Cantània 2022

Dilluns, 13 de de juny de 2022 a les 12:35

El diumenge 12 de juny, els alumnes de 5è de primària de l'Escola Jaume Balmes de Sant Feliu de Codines van participar del projecte Cantània 2022 al Teatre Auditori de Granollers. Un projecte musical i educatiu, que des de l’any 2001 el Teatre Auditori de Granollers i l’AC de Granollers organitzen a la comarca. 
L'acte va comptar amb la participació de més de 4.000 alumnes de la comarca distribuïts en 16 concerts celebrats entre el 6 i 12 de juny. 
La cantata d'enguany es titulava "Clara, l'art per dins". 

Cantània és un projecte adreçat a l’alumnat de cicle superior d’educació primària i als especialistes de música de les escoles de primària. Els objectius són clars, per una part, contribuir en la formació permanent dels especialistes de música -a Granollers hi assisteixen un total de 200 especialistes de música de tot el Vallès, Mataró i Olot- i, per l’altra, millorar l’educació musical dels alumnes que hi participen, mitjançant una vivència en directe i compartida amb nois i nois d’altres escoles de la comarca.
Un projecte musical i educatiu, impulsat per l’Auditori de Barcelona, que no ha parat de créixer en nombre d’alumnes, escoles i municipis participants.

Darrera actualització: 13.06.2022 | 12:30