Espectacle Pallassos Sense Fronteres amb Moi Jam and de Coconuts

Dilluns, 22 de març de 2021 a les 00:00

Dimarts 30 de març a les 17.30 hores a Can Xifreda, Pallassos Sense Fronteres presenta l'espectacle de Moi Jam and de Coconuts.

L'espectacle és gratuït, però cal fer reserva de les entrades a Entrapolis o www.santfeliudecodines.cat.

  • Ús obligatori de mascareta, distància de seguretat i neteja de mans.
  • Es prendrà la temperatura abans d’entrar i en cas de tenir més de 37,5°, no es permetrà l’entrada.
  • En cas d’haver patit simptomatologia compatible amb la Covid-19 o haver estat en contacte amb algun positiu no es podrà accedir al recinte.
  • Un cop complert l’aforament no es permetrà l’entrada.
  • No és permès beure ni menjar dins el recinte.

“Pallassos Sense Fronteres” és una entitat sense ànim de lucre creada l’any 1993, arran de la guerra dels Balcans. Han col·laborat amb més de 250 companyies de pallassos d’arreu, com ara la Pepa Plana, els Pepsicolen, Marduix, Monti, Escarlata Circus, etc. El president de l’entitat és Jaume Mateu, més conegut artísticament com al pallasso català Tortell Poltrona i el seu gerent és Carles Requena. L’entitat ofereix suport emocional a les poblacions afectades per conflictes bèl·lics o catàstrofes naturals mitjançant actuacions de pallassos, circ o qualsevol varietat d’aquestes disciplines artístiques, amb “gires” que recorren els territoris afectats.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines va signar el mes d'abril de 2017 un acord de col·laboració amb aquesta entitat, amb la cessió d’un local per a les seves tasques de gestió així com d’un magatzem a l’antiga caserna.

A canvi, l’entitat oferirà al poble assajos generals en públic o preestrenes dels espectacles preparats per l’equip d’artistes i conferències sobre cooperació i ajut humanitari, basades en les tasques i les experiències de la pròpia associació.

Darrera actualització: 04.04.2021 | 20:03