I el Piromusical dóna fi a la Festa Major 2022!!!

Dilluns, 19 de setembre de 2022 a les 11:00

L'espectacle piromusical d'ahir a la nit va ser la cloenda de la Festa Major 2022. Durant aquesta setmana des de la pàgina web de l'ajuntament s'aniran publicant fotografies dels diversos espectacles, però volem fer un primer comentari de sensacions.

La Comissió de Festa Major d'enguany té una nota d'Excel·lent Alt, Molt Alt. Tots els actes s'han desenvolupat d'una manera exemplar tant en horaris com en la seva execució. Tanmateix, ni la puja ha pogut deslluir cap espectacle, ja que la zona de públic davant l'escenari va créixer gràcies a una ampliació de les carpes.

Les diferents entitats que han fet possible els diversos espectacles, Correfoc, Geganters, No m'Atabalis, CESF, Makalu's, Kulactiu's, Esbart Codinenc, Corals, Desixalles'81, Grana Teatre, totes les entitats esportives... han superat amb notes també excel·lents els desenvolupaments dels seus espectacles, amb una gran afluència de públic.

La música també ha estat un pilar fonamental a la Festa Major, i n'hi ha hagut per tots els gustos. Des de la música a la carpa gran o a la carpa juvenil passant per la sarsuela, la música orquestral, ball inclòs, i la cobla. Els diversos tipus de públic han pogut gaudir de cada una de les que més els agradaven, i sempre han estat espectacles plens de vilatanes i vilatans.

Segons els nostres serveis de seguretat, ha estat la Festa Major més segura i tranquil·la dels últims anys. El civisme, en general, hi ha ajudat molt. Però també l'omnipresència dels nostres agents allà on van ser necessaris, així com els serveis de seguretat dels diversos recintes festius, que van vetllar perquè no es produïssin incidents remarcables. Evidentment que hi ha hagut petites incidències, però cap que mereixi ser esmentada. De segur qui l'hagi sofert pensarà que és molt destacable, això no obstant estem parlant amb general. El civisme s'ha imposat per sobre dels incívics de sempre.

Finalment, el personal municipal també ha estat a l'alçada, i han fet la seva feina amb diligència i eficàcia.

I ja s'ha acabat. Donem les gràcies a totes i a tots per haver fet possible, gaudit o estat a aquesta Festa Major 2022, avui ja un bon record.

Darrera actualització: 19.09.2022 | 13:08