Tot preparat pel I Ral·li de la Llana- Trofeu Difisa Racing, amb quasi 120 inscrits

Dijous, 10 de desembre de 2020 a les 00:00

El Motor Club Sabadell posa en marxa aquest diumenge 13 de desembre el “I Ral·li de la Llana Virtual - Trofeu Difisa Racing”.

El mític “Ral·li de la Llana” que enguany no s'ha pogut disputar amb cotxes reals, finalment es disputarà en format virtual i amb una excel·lent recreació de trams reals.

Al matí (horari diürn) es disputaran els trams de Vacarisses (5,700km) i Els Sants (11,360km), que ens permetrà veure els paisatges pròxims a Sant Miquel del Fai, i el famós tram d'Estenalles (23,100km) serà a la tarda (horari nocturn) on anys enrere havia estat tram del mundial de ral·lis, i ara totalment prohibit per a fer proves de motor amb carretera tancada, són aquest diumenge trams del "I Ral·li de la Llana Virtual - Trofeu Difisa Racing”.

La meteorologia pot variar durant la prova.

Aquesta és la primera prova virtual creada pel Motor Club Sabadell amb col·laboració d'“Simrally”.

Enguany ja s'han disputat ral·lis virtuals per culpa de la pandèmia en tot l'estat, i el MCS no es vol quedar enrere en una especialitat, els e-sports, que molt segur triomfaran en un futur.

En el Motorsport Virtual, el realisme dels cotxes i trams és excepcional, i en un any marcat per l'absència de proves reals, la realitat virtual és una bona opció pels pilots i aficionats al motor de poder disputar alguna prova, encara que sigui des de casa.

La prova podrà seguir-se en directa per streamiing, mitjançant enllaç que a partir de dissabte estarà disponible a www.motorclubsabadell.com

Podeu veure video mostra a : https://mega.nz/file/jREAGLKY - WCsBpq6Fgi8VA3pEp1NM-CdAZcUWBLATPivc_0Np8Yg tram de Vacarisses

Darrera actualització: 29.03.2021 | 11:58