Dimecres 7 d’abril s’engega de nou el servei de dinamització de salut per a la gent gran

Dimecres, 7 d'abril de 2021 a les 20:20

Aquest dimecres 7 d'abril de 2021 coincidint amb el Dia Mundial de la Salut, torna el servei de dinamització del circuit de la gent gran adaptat a la situació de pandèmia, a l'aire lliure, a l'aparcament de l'Escletxa (aparcament del Casal de la Gent Gran), a partir de les 9 hores i en grups reduïts i tancats.

Des del mes de març del 2020 aquest servei es va veure afectat per la pandèmia i es va deixar de realitzar. Tenint en compte que la gent gran ha estat un dels col·lectius més afectats per la Covid, s'engega de nou el circuit de salut a l'aire lliure, en grups de sis persones juntament amb el professional, tal com marca l'últim DOGC aprovat el 21 de març de 2021 pel Departament de Salut de la Generalitat.

El circuit de salut és un conjunt d'activitats físiques dirigides per un fisioterapeuta, que es porta realitzant des del 2009 al Casal Municipal de la Gent Gran, seguint unes pautes de treball on es realitzen exercicis físics saludables per tal d'evitar el sedentarisme i afavorir la mobilitat, la coordinació visió-motriu, la memòria lligada a l'exercici físic, l'equilibri i la percepció dels participants. També és temps de relaxació, estiraments, baixar les pulsacions i, alhora, és un bon espai de trobada i de relació social.

És una activitat organitzada per la Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines, juntament amb la col·laboració de l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Sant Feliu. Els grups són tancats, per més informació us podeu dirigir al telèfon 663 000 016 o bé al correu electrònic francesc@fen.cat.

Darrera actualització: 09.04.2021 | 09:18

Imatges

dinamitzacio_salut_gent_gran