Engega de nou el taller de la memòria dirigit a la Gent Gran

Divendres, 4 de juny de 2021 a les 12:35

Aquest dijous 3 de juny ha tornat el taller d'entrenament de la memòria per a la gent gran, de manera presencial. Fins el dia d'avui, s'ha realitzat un taller de la memòria via telèfon, fent seguiment a aquelles persones que requerien d'aquest taller però en línia, i avui, tenint en compte l'últim Decret aprovat pel Departament de Salut de la Generalitat, ja es poden reobrir les activitats presencials dirigides a gent gran en equipaments cívics i fins a 10 persones.

S'han format 3 grups de 9 persones més el dinamitzador i els dies de trobada són els dilluns de 10 a 11.15 hores i els dijous de 10 a 11.15 hores i d'11.30 a 12.45 hores.

També s'ha mantingut un quart grup de participants que per motius diversos prefereix seguir participant en el taller en modalitat a distància. Reben els exercicis a casa i mantenen contacte telefònic amb el dinamitzador.

Si estàs interessat/da a participar en el taller, pots trucar a l'Eduard Verge, al telèfon 610.505.800.

Aquest servei es va veure afectat per la pandèmia i es va haver de deixar de realitzar des del març del 2020. Tot i això, per part de l'educador, s'ha fet un seguiment dels usuaris que volien continuar de manera telefònica amb el taller.

Amb l'inici del taller també s'han estrenat unes cadires amb braç que va adquirir la Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament per tal que, quan es reprengués el taller, els usuaris poguessin treballar més còmodament.

També cal destacar que s'ha ampliat el nombre de participants en el servei de gimnàstica i circuit de salut que es realitzava en grups de 6 persones i que s'ha ampliat 10 i a més, es realitza dins el Casal Municipal de la Gent Gran.

Les dues activitats són organitzades per la Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines, juntament amb la col·laboració de l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Sant Feliu.

Darrera actualització: 08.06.2021 | 08:09