“T’ESCOLTO”

Dijous, 9 de juny de 2022 a les 12:00

Des de la regidoria d’Educació, us vam informar de la posada en marxa d’ un nou servei de suport d'atenció emocional gratuït adreçat a adolescents i joves del poble: “T’ESCOLTO”

Des de la regidoria d'educació us enunciem que l'alumnat de secundària del nostre poble ja ha rebut la informació per tal de rebre aquest suport gratuït, finançat pel Pla Educatiu Entorn, pensat i treballat arran de les conclusions finals d'una reunió conjunta amb la comunitat educativa codinenca; havent detectat els darrers mesos un augment de problemàtiques entre el jovent com a conseqüència directa dels afectes de la pandèmia, com ara les addiccions a les pantalles, problemes de conducta, dificultats en les relacions familiars i amb l'entorn comunitari. Amb aquest programa es vol donar resposta a aquestes noves necessitats i acompanyar als joves.
En breu donarem informació per tot aquell jovent que estant empadronat al poble estudia en altres poblacions o bé al jovent interessat que ja no estigui en edat escolar, doncs el servei s'amplia fins els vint anys.
Passat l'estiu, s'oferirà el servei als estudiants de primària i juntament als professionals que atenen el jovent (una psicòloga, una tècnica de serveis socials i la persona encarregada del casal de joves).
Tot i que anirem informant des de les xarxes socials de l'ajuntament, si teniu algun dubte sobre aquest servei us podeu adreçar directament al correu de la tècnica d'Educació o a la regidora: 
vilardellmm@santfeliudecodines.cat
petitvl@santfeliudecodines.cat

Darrera actualització: 09.06.2022 | 12:16