S'han recollit 3.523 kg de roba usada durant el segon trimestre de 2021

Dimecres, 8 de setembre de 2021 a les 13:00

El balanç de recollida de roba a Sant Feliu de Codines durant el segon trimestre de 2021 és de 3.523 kg. 

Sant Feliu disposa de tres contenidors de recollida de roba usada situats a la Font dels Àlbers (C/ Anselm Clavé), a l'av. Escoles amb Consell de Cent i al C/ Dr. Fleming amb Av. Pau Casals.  

Els contenidors estan gestionats per la Fundació Formació i Treball "La Fundació Amiga", creada per Càritas l’any 1992 amb els objectius de formar i inserir laboralment persones en risc d’exclusió social, i gestionar l’entrega de roba, mobles i altres equipaments de la llar a famílies vulnerables derivades de la pròpia Càritas.

Els tèxtils que estan en bones condicions es destinen a programes d’entrega social i a la venda a través de canals solidaris de comercialització. Els beneficis obtinguts per aquests canals són invertits íntegrament en programes d’inserció laboral de persones en risc d’exclusió ateses per l'ONG. Els tèxtils que no es poden reutilitzar, si estan compostos per materials reciclables com el cotó, són reciclats en altres productes com a material d’aïllament o draps industrials. La resta de les fraccions s’envien a plantes de valorització energètica.

Darrera actualització: 08.09.2021 | 12:50