Del 22 al 26 de març, Fira Guia't en format virtual

Divendres, 19 de març de 2021 a les 00:00

Amb motiu de la situació provocada per l'afectació de la COVID-19, la XII edició de la Fira Guia't se celebrarà de forma virtual els dies 22, 23, 24, 25 i 26 de març.

Els dies 22, 23, 24, 25 i 26 de març se celebrarà la 12a edició de la Fira Guia’t, una fira d’orientació acadèmica impulsada per la Xarxa TET (Transició Escola-Treball) del Vallès Oriental i organitzada pel Consell Comarcal i l’Ajuntament de Granollers.

La Fira és un espai d’orientació i assessorament adreçat essencialment a joves, tot i que també s’ha anat incorporant informació adreçada a persones de més edat, famílies, professionals, etc. Un dels objectius és mostrar i donar a conèixer la formació professionalitzadora que les persones joves poden trobar a la comarca o a l’entorn proper. Està adreçada especialment a joves estudiants de 4t d’ESO, també a persones que no acrediten i/o abandonen els estudis, i aquelles que no tenen clar quin itinerari formatiu seguir un cop superada l’ESO.

A més del directori de centres i la guia de la formació professional per sectors, el web de la Fira obrirà uns espais virtuals de contacte i interacció entre els centres i les persones joves o famílies.

Destaca que, aquest any, de forma prèvia a la Fira, una vintena de professionals de l’orientació acadèmica de la comarca ja estan oferint orientació a les persones joves que no saben què volen estudiar més enllà de l’ESO i que tenen dubtes en el seu procés de decisió. Es pot sol·licitar una orientació personalitzada mitjançant:

● El web www.firaguiat.vallesoriental.cat, a l’apartat “Orientació”.

El següent enllaç

La inscripció a les xerrades de la Fira ja és oberta.


Programa:

Dilluns 22 de març

● 9 h: Xerrada “Què dus a la teva motxilla?” adreçada a joves, a càrrec de Roman Castro. Inscripció.

● 11 h: Xerrada “Saber, voler i fer: tres impulsors d’èxit” adreçada a joves, a càrrec de Roman Castro. Inscripció.

 

Dimarts 23 de març

● 9 h: Xerrada “Saber, voler i fer: tres impulsors d’èxit” adreçada a joves, a càrrec de Roman Castro. Inscripció.

● 11 h: Taula d’experiències joves adreçada a joves. Inscripció.

● 15.30 h: Xerrada “Com preparem al nostre alumnat per les professions de futur” adreçada a professionals, a càrrec de Roman Castro. Inscripció.

● 17 h: Instagram Live “Experiències joves de FP Dual” a càrrec de l’Alianza de la FP dual. Activitat sense inscripció prèvia.

Informació a web. 

● 18 h: Xerrada “Tinc 16 anys. Quines són les meves opcions de futur?” adreçada a joves i famílies, a càrrec de Sandra Junqueras. Inscripció.

● 19 h: Instagram Live “Decidir en temps d’incertesa” a càrrec d’Alicia Sánchez i l’Oficina Jove del Vallè Oriental. Activitat sense inscripció prèvia, s’emetrà des dels perfils @alicia_todo_es_posible i @ojvallesoriental.

 

Dimecres 24 de març

● 9 h: Xerrada “Identifica i entrena les teves competències” adreçada a joves, a càrrec d’Ivan Lara. Inscripció.

● 11 h: Xerrada “Què dus a la teva motxilla?” adreçada a joves, a càrrec de Roman Castro. Inscripció.

 

Dijous 25 de març

● 9 h: Xerrada “Identifica i entrena les teves competències” adreçada a joves, a càrrec d’Ivan Lara. Inscripció.

● 11 h: Taula d’experiències joves adreçada a joves. Inscripció.

● 16 h: Xerrada “Identifica i entrena les teves competències” adreçada a joves, a càrrec d’Ivan Lara. Inscripció.

● 17 h: Instagram Live “Experiències joves de FP Dual” a càrrec de l’Alianza de la FP dual. Activitat sense inscripció prèvia. Informació a web.

● 18 h: Xerrada “Saber, voler i fer: tres impulsors d’èxit” adreçada a joves, a càrrec de Roman Castro. Inscripció.

 

Divendres 26 de març

● 9 h: Taula d’experiències joves adreçada a joves. Inscripció.

● 11 h: Xerrada “Com i on estudiar a fora: El món a les teves mans” adreçada a joves, a càrrec d’Alba González. Inscripció.

 

INSCRIPCIONS

 

Darrera actualització: 29.03.2021 | 10:06