Sant Feliu de Codines acull la primera trobada d'empreses i entitats del Vallès Oriental que tenen la distinció Punt d'Informació Turística (PIT)

Dimarts, 3 de de maig de 2022 a les 11:25

Actualment Sant Feliu té dos Punts d’Informació Turística, el Centre Cívic “La Fonteta” i el CIM d'Àligues. 

El passat dimecres 27 d’abril, el Servei de Turisme del Consell Comarcal va començar la formació del programa dels Punts d’Informació Turística del Vallès Oriental, amb la primera sortida presencial, en la qual hi van participar 22 persones de 17 entitats (9 empreses privades i 8 ens públics) a Sant Feliu de Codines.
La primera sortida d’enguany es va fer a Sant Feliu de Codines, concretament al Centre Cívic La Fonteta i el Cim d’Àligues, on es va gaudir de l’experiència i demostració del vol de les diferents espècies d’aus rapinyaires.
El projecte dels Punts d’Informació Turística neix de la Diputació de Barcelona, i a la comarca el coordina el Consell Comarcal, amb l’objectiu de complementar els Serveis d’Informació, Difusió i Atenció Turística. Té com a objectiu disposar d’una xarxa d’informació turística públic-privada per donar el reconeixement formal de la tasca d’informar i assessorar que molts dels establiments i serveis turístics ja estan duent a terme.
El programa està obert a totes aquelles empreses privades i ens públics que estiguin sensibilitzades i/o motivades per donar un suport d’informació turística a les persones visitants i turistes en el seus establiments i/o empreses. La participació de qualsevol entitat al projecte és totalment gratuïta.
Les sortides de coneixement de l’entorn es fan anualment amb l’objectiu de conèixer la comarca per oferir noves experiències als turistes, així com ser un espai de trobada dels punts i del sector, i també per compartir experiències.
El Vallès Oriental actualment compta amb 37 ens públics i privats a la Xarxa PITs, 32 que renoven i 5 noves adhesions, entre allotjaments, restaurants, comerços, biblioteques, museus, oficines de turisme, etc.

Darrera actualització: 03.05.2022 | 11:39

Imatges

reunio_punts_turístics