Comunicat de l'Ajuntament sobre la situació actual de la Covid-19: 12 casos positius en els darrers 14 dies i risc de brot baix. SEGUIM EN PANDÈMIA

Divendres, 22 de d’abril de 2022 a les 09:50

L'índex del risc de rebrot de Sant Feliu de Codines és baix, de 62.77 punts. Segons la informació actualitzada al web de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (20/04/22) el municipi de Sant Feliu de Codines ha registrat 3 casos positius diagnosticats amb PCR i tests d'antígens els últims 7 dies i també s’han comptabilitzat 12 casos en els darrers 14 dies. Es tracta d’un nivell baix, però hem de seguir alerta, malgrat haver disminuït la incidència. La taxa de reproducció de l’epidèmia se situa en un 0.36 punts. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.

Sant Feliu de Codines té un índex de risc de rebrot baix, però hem d'estar alerta i respectar i complir totes les mesures de seguretat. 
La pandèmia no s'atura i no podem abaixar la guàrdia, tot i que les dades van millorant poc a poc. 

Pel que fa als actes organitzats per l'Ajuntament, des del principi de la pandèmia a tots els actes s'han pres les mesures de prevenció per evitar la propagació de la Covid-19 que han indicat en cada moment el PROCICAT.

Tanmateix és necessari tenir el màxim de cura i responsabilitat tant en l'àmbit personal, com familiar i públic per tal de fer possible el control i reducció dels contagis a casa nostra. És responsabilitat de tots i cadascú de nosaltres, i cal que tothom en prengui consciència.

Podeu consultar el conjunt de mesures vigents en cada àmbit i situació, així com el sistema de vacunació al web www.canalsalut.gencat.cat.

 

Darrera actualització: 22.04.2022 | 09:44