Cultura

Aquí trobareu tota la informació relacionada amb l'àmbit cultural del municipi.


La Regidoria de Cultura organitza anualment

Notícies relacionades:

 • casal
  18 4 2024

  Casal d'estiu municipal "Un estiu únic al circ!" Reunió informativa: 29 d'abril

  El Centre Cívic La Fonteta acollirà el dilluns 29 d'abril, a les 18.00h, una reunió informativa sobre el Casal municipal d'estiu "Un estiu únic al circ!" que es farà del 25 de juny al 2 d'agost de 2024 a la Zona Esportiva Solanes de Sant Feliu.

  Adreça't als infants de 3 a 12 anys i als joves fins a 16 anys.

 • portada
  17 4 2024

  Vols dissenyar la portada del programa de Festa Major de Sant Feliu de Codines?

  En el procés de preparació de la Festa Major de Sant Feliu de Codines, la Comissió de Festes convoca el 9è Concurs de Portades del programa de Festa Major 2024. El concurs està obert a tothom i els treballs cal que incloguin el lema "Festa Major 2024 Sant Feliu de Codines" i 12, 13, 14 i 15 de setembre. Podeu consultar les bases aquí.

 • sant jordi
  15 4 2024

  Sant Jordi a Sant Feliu de Codines

  Aquestes són les activitats organitzades al voltant de la festa de Sant Jordi a Sant Feliu de Codines. Per a infants, joves i adults!

  Has escrit un llibre? Vols participar a la tertúlia el dia de Sant Jordi? 

 • concurs feminismes
  11 4 2024

  Concurs per a la creació de la imatge gràfica del Feminisme a Sant Feliu de Codines

  L'Ajuntament convoca un concurs per a la creació de la imatge gràfica del Feminisme, una iniciativa de la regidoria de Feminismes obert a persones empadronades al municipi que vulguin participar de manera individual o col·lectiva. Us animem a participar en el concurs per crear una imatge del feminisme local!

 • manuel carrasco i formiguera
  10 4 2024

  L'Institut de Sant Feliu acull la presentació del llibre de Manuel Carrasco i Formiguera en el 86è aniversari del seu afusellament

  El 9 d'abril es commemora el 86è aniversari de l'afusellament de Manuel Carrasco i Formiguera a mans del fraquisme a la Guerra Civil i es va presentar el llibre "Manuel Carrasco i Formiguera. Pensament i acció" de Lluís Duran a l'Institut que porta el seu nom, en un acte emotiu i de record a la seva figura.

Més notícies