Medi ambient

Aquí trobareu tota la informació relacionada amb l'àmbit de medi ambient i medi natural del municipi.


Notícies relacionades:

 • minideixalleria
  22 2 2024

  Utilitza la minideixalleria per als residus especials i de petit format, ubicada a la plaça

  S'hi poden dipositar objectes que han acabat la seva vida útil: cartutxos d'impressora, joguines de petit format, aparells elèctrics i electrònics petits, bombetes, piles, bateries... L'any 2023 es van recollir 167 kg de piles, 38 kg d'aparells elèctrics i electrònics, 28 kg de bombetes i 9 kg de cartutxos.

 • pins
  21 2 2024

  L'Ajuntament ha iniciat les actuacions per al tractament contra l'eruga processionària del pi

  En els últims dies s'han retirat una trentena de bosses de nius d'erugues, nous i vells, a la zona escolar i esportiva de titularitat municipal. S'està realitzant un tractament fitosanitari de xoc als parcs i entorns dels equipaments per eliminar la processionària, i continuar fent tractament preventiu anual.

 • porta a porta
  16 2 2024

  Parlem de la recollida porta a porta. Com la fem i quant ens costa?

  Vine el dilluns 26 de febrer a les 18.00h a la sala d'actes del Centre Cívic i t'expliquem com es fa la recollida porta a porta i quan costa.
  Amb el director de l'Agència de Residus de Catalunya, Isaac Peraire; la directora tècnica de SAVOSA, Consorci de Residus del Vallès Oriental, Lourdes Ariza; l'alcalde de Sant Feliu, Pol Cabutí, i la regidora de l'Ajuntament, Maria Tur.

 • pack residus
  6 2 2024

  Separem els residus correctament, cada cosa al seu lloc!

  Fa 17 anys que es va iniciar a Sant Feliu el sistema de recollida porta a porta de tots els residus, excepte del vidre. Cal separar cada cosa al seu lloc seguint un calendari de recollida de cada fracció.
  Per poder separar els residus, l'Ajuntament facilita el cubell i bosses per a les fraccions d'envasos, paper/cartró i vidre, així com també tota la informació per fer correctament la recollida selectiva.

 • procés selectiu
  10 1 2024

  Procés de selecció de personal: 1 tècnic/a auxiliar de Medi ambient i Energia

  L'Ajuntament convoca un procés de selecció de personal per seleccionar un tècnic/a auxiliar de Medi Ambient i Energia. La contractació, d'una durada d'1 any a jornada completa, està emmarcada en una subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya destinada a incentivar la contractació de persones joves, de 16 a 29 anys.

Més notícies