Cultura

Aquí trobareu tota la informació relacionada amb l'àmbit cultural del municipi.


La Regidoria de Cultura organitza anualment

Notícies relacionades:

 • 09 Jun 2023 expo

  L'esport de Sant Feliu de Codines forma part de l'exposició virtual "La pràctica esportiva a la província de Barcelona els darrers 100 anys"

  Els "Tres dies dels Cingles" d'octubre de 1986, la sortida d'una cursa atlètica de la dècada dels anys 80 i el programa dels actes d'inauguració del pavelló municipal d'esports del 9 de maig de 1987 formen part de l'exposició virtual de la Diputació de Barcelona sobre l'esport català en els darrers 100 anys, que avui divendres 9 de juny s'inaugura. 

 • 26 Mai 2023 risc_total

  ATENCIÓ! Canvi d'ubicació del Risc Total de demà dissabte 27 de maig

  El Risc Total del Grup del Correfoc El Follet i la Fantasma de demà dissabte 27 de maig, canvia d'ubicació i es farà al carrer Anselm Clavé (Font dels Àlbers) i no al Centre Cívic La Fonteta. 

 • 11 Mai 2023 portada_fmajor_23

  Torna el concurs de portada del programa de Festa Major!

  La Comissió de Festes de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines convoca el 8è Concurs de Portades del Programa de Festa Major 2023 per trobar la imatge que il·lustrarà el programa. La iniciativa pretén fomentar la creació artística dels santfeliuencs i santfeliuenques. El premi és la publicació de la imatge guanyadora en la publicitat de la Festa Major i una dotació econòmica de 250 euros que s'entregarà durant el pregó de Festa Major.

 • 05 Mai 2023 ecodines_2023

  ECOdines – Festa del medi ambient: dissabte 6 de maig

  El dissabte 6 de maig Sant Feliu de Codines celebra la Festa del Medi Ambient "ECOdines" amb activitats vinculades amb el medi ambient, el reciclatge i la cura de la natura.

 • 28 Abr 2023 ganxo_23

  La 5a edició del Festival El Ganxo arriba dissabte 29 d'abril

  El Festival el Ganxo que enguany se celebra aquest dissabte 29 d'abril i arriba a la seva cinquena edició, és un festival de teatre al carrer, creat per Om produccions amb el suport de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines. Des de fa quatre anys i a través de diferents arts escèniques pels carres del poble, posen en relleu que qualsevol espai és bo per transformar-lo en escenari.

Més notícies