Medi ambient

Aquí trobareu tota la informació relacionada amb l'àmbit de medi ambient i medi natural del municipi.


Notícies relacionades:

 • 27 Mai 2023 consum aigua

  BAN Municipal: Sequera maig 2023 de mesures extraordinàries i urgents per afrontar la situació de sequera excepcional a Catalunya

  B A N MUNICIPAL
  En data de 11/05/2023 es va publicar al DOGC la resolució ACC/1548/2023 de 4 de maig, del director d l’Agència Catalana de l’Aigua, per la qual es modifiquen els estats de sequera pluviomètrica de varies unitats d’explotació i es declara l’entrada en excepcionalitat per sequera hidrològica de les unitats d’explotació 01 Anoia Gaià, 07 Capçalera Ter, 09 Embassament de Darnius-Boadella, 14 Empordà, 16 Llobregat Mitjà, 17 Prades-Llaberia i 18  Serralada Transversal.
  Així mateix, en data 22/05/2023 s’ha publicat al DOGC la Llei 9/2023, del 19 de maig, de mesures extraordinàries i urgents per a afrontar la situació de sequera excepcional a Catalunya. Aquesta Llei té per objecte establir les normes i les mesures extraordinàries i urgents per a afrontar la situació de sequera excepcional a Catalunya, i també complementar el Decret llei 1/2023, del 28 de febrer, pel qual s'estableixen mesures extraordinàries i urgents per a fer front a la situació de sequera excepcional en l'àmbit del districte de conca fluvial de Catalunya. Aquesta llei, entre d’altres mesures, modifica el Pla especial d'actuació en situació d'alerta i eventual sequera pel que fa a l’ompliment de les piscines.

 • 27 Mai 2023 deixalleria_tancada

  Aquest diumenge la Deixalleria romandrà tancada

  La Deixalleria romandrà tancada aquest diumenge 28 de maig amb motiu de la celebració de les eleccions municipals. Disculpeu les molèsties que es puguin ocasionar.

 • 12 Mai 2023 lets clean 2023

  Les escoles i instituts de Sant Feliu de Codines participen en la campanya "Let's Clean Europe" i recullen 685 quilos de brossa

  L'Escola Jaume Balmes, FEDAC Sant Feliu i l'Institut Manuel Carrasco i Formiguera de Sant Feliu de Codines van participar a través del Pla Educatiu Entorn i el Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya en la campanya Let's Clean up Europe!, organitzada a Europa els dies 5, 6 i 7 de maig, una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc. 

 • 10 Mai 2023 vespa_asiatica

  199 vespes asiàtiques capturades

  Des del passat mes de març i fins a dia d'avui, l' empresa especialitzada en gestió de vespa velutina contractada per l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines ha capturat 199 vespes asiàtiques al nostre municipi.  
  El dispositiu utilitzat és específic per la captura de vespes asiàtiques velutines, i no atrau les abelles.

 • 07 Mai 2023 compost_deixalleries

  El Consorci se suma a la Setmana Internacional del Compost: del 9 al 13 de maig la ciutadania que faci ús de les deixalleries podrà recollir compost gratuït

  Del 7 al 13 de maig se celebra la Setmana Internacional del Compost (International Compost Awareness Week – ICAW2023) amb el lema “Sòls sans i aliments més saludables...Compost!” una cita anual que se celebra en diferents països per informar i promoure l'ús del compost, explicar d'on prové, com s'ha d'utilitzar i quins són els seus beneficis.
  En el marc d’aquesta setmana, del 9 al 13 de maig, els usuaris i les usuàries de les deixalleries podran disposar de compost gratuït per als seus horts i jardins particulars. Cada persona podrà accedir a 50 litres de compost, el que equival a dues galledes, cada vegada que utilitzi la deixalleria i fins que s’exhaureixin les existències.

Més notícies