Millores als parcs i jardins del poble

Dijous, 28 de d’octubre de 2021 a les 09:30

Des de fa alguns mesos les diferents regidories implicades (Via pública, Infància i Joventut, Serveis Municipals...) han estat analitzant les diferents problemàtiques que hi ha als parcs i jardins del poble i s'està treballant en diferents solucions a llarg termini i que siguin sostenibles mediambientalment i econòmicament.

Un dels principals problemes són els paviments dels espais, que a causa de l'orografia del terreny on estan situats quan hi ha pluges s'erosionen ràpidament i provoquen desnivells, basals..., Una altra problemàtica recurrent és el material emprat en alguns dels elements dels parcs en contacte amb paviments humits que fa que es malmetin ràpidament. A part d'aquests, s'han trobat altres incidències més particulars de cada parc o jardí.
Una de les primeres actuacions per solucionar les problemàtiques comunes serà substituir algunes de les tanques, actualment de fusta, per unes de plàstic reciclat que tenen una major durabilitat amb menor manteniment (la matèria primera d'aquestes tanques és el plàstic del contenidor groc).
Per poder fer el màxim d'actuacions com més aviat millor, aquest mes d'octubre s'ha aprovat al ple més diners a les partides d'inversió i manteniment en parcs i jardins. 

Darrera actualització: 28.10.2021 | 09:26