Millores als parcs i jardins del poble

Dijous, 19 de de maig de 2022 a les 11:00

Els codinencs i codinenques més petits ja poden tornar a gaudir del parc de l’avinguda Escoles.

A finals de 2021 les diferents regidories de Via pública, Infància i Joventut i Serveis Municipals van iniciar una sèrie de millores als parcs i jardins del poble. L’objectiu era fer una inversió de quasi quaranta mil euros per fer-los més sostenibles mediambientalment i econòmicament.
En aquesta primera fase s’ha fet una inversió per millorar els parcs més propers a les escoles. El cost total d’aquestes reformes ha estat de quaranta mil euros i han servit per millorar els parcs d’Anselm Clavé i el de l’Avinguda Escoles.
Al parc de la Font dels Àlbers s’ha revisat la seguretat de tots els jocs, s’està acabant de repintar la tanca de fusta, s’ha instal·lat un nou joc pels més petits, s’ha canviat la sorra i la fusta del sorral, s'han pintat els jocs i s’han millorat la senyalització i la gestió dels residus amb la col·locació de noves papereres.
Al parc de l’Avinguda Escoles la part més important de la inversió s’ha destinat a anivellar el paviment per evitar reomplir de sorra cada pocs mesos i evitar el risc de caigudes i s’ha canviat tot el tancat per un de fet amb les restes de plàstic que no es poden reciclar del contenidor groc. També s’ha separat el parc en dos espais, s’han revisat i arranjat els diferents jocs i s’han millorat la senyalització i la gestió dels residus amb la col·locació de noves papereres.

Darrera actualització: 19.05.2022 | 13:53