Ecomural a la Font dels Àlbers

Dels dos murals que hi ha la Font dels Àlbers, un es va pintar al desembre de 2019 arran d’un taller subvencionat pel Departament de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, pensat per recuperar la consciència ecocèntrica i ecosistèmica què les persones no estem separades del medi ambient, sinó que en formem part.

El projecte es va dirigir als joves del poble i va consistir en pintar un ecomural dedicat a promoure la protecció, el respecte i la defensa de la natura a través de la sostenibilitat i la conscienciació ambiental.

En aquest taller —pel qual, mitjançant el dibuix i la pintura, es volia fer reflexionar sobre les problemàtiques ambientals— hi van participar nois i noies del Casal de Joves i de les Aldees SOS, que van decidir conjuntament la temàtica i els motius del disseny.

El resultat va ser un paisatge transversal que inclou totes les parts de l’ecosistema on vivim i ens recorda la necessitat del respecte i la bona convivència amb el medi que ens dóna la vida i el lloc on viure-la.

C/ Anselm Clavé - 08182 Sant Feliu de Codines - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 23.11.2023 | 12:24

Imatges