Corretapes

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, amb la col·laboració de comerços del sector de l’alimentació, organitza el concurs “Corretapes”. L’activitat consisteix en una ruta gastronòmica per diversos establiments locals que ofereixen la degustació d’una tapa cuinada per l’ocasió. Se celebra a l’octubre, amb la voluntat de promocionar la gastronomia de qualitat del municipi.

Els establiments participants elaboren una tapa a concurs, essent els seus ingredients de lliure elecció, a un preu de venda al públic de 2,50 € (consumició + tapa). La inscripció en el concurs és gratuïta. L'Ajuntament distribueix entre els participants una bústia i quantitat suficient de cartilles de votació, a disposició gratuïta del públic consumidor, que és qui determina el guanyador del concurs.

El client fa la valoració de la tapa al mateix moment de la degustació, tirant la butlleta omplerta a la bústia oficial de cada establiment participant. Les butlletes estan marcades amb el segell de cada comerç. Entre les cartilles de votació es fa el sorteig d'un sopar per a dues persones a l'establiment guanyador.

Darrera actualització: 30.03.2021 | 13:48

Imatges