Fira de Nadal

Al mes de desembre, a la plaça Josep Umbert Ventura i carrers annexes, se celebra la Fira de Nadal. Està organitzada per l'Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i Llei de Barris, i està emmarcada dins de Codines Centre Comercial. 

La mostra compta amb una quarantena de parades amb gran varietat de productes d’alimentació artesana (embotits, formatges, coques, pastisseria...), articles de Nadal (espelmes, pessebres...), roba pintada a mà, patchwork, bijuteria, ceràmica i regals de tot tipus. 

La Fira de Nadal és també una fira solidària. Col·labora amb La Marató de TV3 i, per aquest motiu, durant tot el dia s’organitzen diversos espectacles. Aquests solen córrer a càrrec de les entitats i associacions del poble. Hi ha actuacions com ara la de la Coral La Poncella o el ball del Grup de Sevillanes o el del grup de Country. D'aquests espectacles es fan arribar íntegres totes les recaptacions a la fundació de la gala solidària de TV3. Pel mateix fi, durant tot el dia es pot jugar en una tómbola.

A més, es disposa un espai on inscriure's a la coneguda Cursa del caneló, que té lloc uns dies més tard, per Sant Esteve.

A la tarda s’organitzen tallers infantils.

Darrera actualització: 18.03.2021 | 13:47