Fira del Rellotge

Al 1996, Sant Feliu de Codines va celebrar el bicentenari de la construcció de la torre del rellotge, erigit el 1796, quan la població estava dividida per un torrent. L'empenta del veïns de la zona de la Venderia va portar a la seva construcció, que ha donat sempre un to peculiar a la població amb el contrapunt de dos campanars, el religiós i el civil.

Per tal de commemorar aquesta data, el Casal Cultural Codinenc, una entitat vinculada molt estretament a la població, va proposar la idea de fer una fira de rellotges. El marc de la trobada ja el donava la plaça del rellotge, que està al peu de la torre.

Des de llavors, durant la primera quinzena del mes de maig, té lloc a Sant Feliu la cita amb el rellotge antic i de col·lecció en una jornada en què en el poble es concentren col·leccionistes i aficionats per tal de gaudir del noble art de la rellotgeria.

Cada any se celebra la Fira del Rellotge a la plaça del Rellotge i carrers annexes. També es prepara una exposició i una subhasta de rellotges al Museu del Rellotge, al Casal Cultural Codinenc.

Darrera actualització: 18.03.2021 | 12:44

Vídeo - Àudio

Imatges