Sant Miquel del Fai

Tancament temporal del recinte

Amb motiu de l’adquisició del conjunt de Sant Miquel del Fai, i amb la voluntat d’adaptar-lo, la Diputació de Barcelona es veu obligada a tancar temporalment el recinte a les visites des del 22 de juny de 2017.

Finca d’alt valor natural i patrimonial de 70,5 ha, situada als municipis de Bigues i Riells, Sant Feliu de Codines i Sant Quirze Safaja, a cavall entre les comarques del Vallès Oriental i el Moianès.

Pel conjunt dels seus valors patrimonials i naturals, com a indret d’interès històric i arquitectònic, integrat dins l’Espai d'Interès Natural dels Cingles de Bertí, inclòs en la Xarxa Natura 2000, Sant Miquel del Fai és un indret de referència.

L'Espai Natural de Sant Miquel del Fai té tots els ingredients necessaris per passar un matí increïble i d'aventura: aigua que brolla de les pedres, coves, formacions rocoses, estanys, història, jocs i tallers.

Quan entrem dins el recinte de Sant Miquel del Fai ens quedem bocabadats pels salts d'aigua, per la imatge de la Vall i la màgia dels seus racons. Els rius Rossinyol i Tenes l'envolten i el travessen, i l'aigua de les pluges i el desglaç es filtra per tots els racons de la roca.

Els diumenges s'organitzen espectacles, tallers i activitats esportives. També es fan visites guiades.

Telèfon: 938 658 008
Telèfon: 938 658 025
Fax: 938 656 420
Adreça electrònica: info@santmiqueldelfai.cat
Lloc web: www.santmiqueldelfai.cat
Horari:  
Obert de dimarts a diumenge i horaris a consultar.
TANCAT TEMPORALMENT.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 06.04.2021 | 14:21

Imatges