Sant Miquel del Fai

Sant Miquel del Fai, un espai on la natura i la cultura van de bracet. En aquest conjunt monumental, la força de l’aigua ha conformat un paisatge geològic únic i singular, i el pes de la història hi ha deixat una empremta fascinant.
Durant la visita podreu gaudir d’una exposició, un audiovisual i un itinerari senyalitzat que us permetran endinsar-vos en aquest entorn privilegiat, que forma part de l'Espai Natural dels Cingles de Bertí.
Les persones que visiten el recinte assumeixen la responsabilitat d’estar en un entorn on es poden produir despreniments de pedres o altres danys propis del medi natural.

Finca d’alt valor natural i patrimonial de 70,5 ha, situada als municipis de Bigues i Riells, Sant Feliu de Codines i Sant Quirze Safaja, a cavall entre les comarques del Vallès Oriental i el Moianès.
Pel conjunt dels seus valors patrimonials i naturals, com a indret d’interès històric i arquitectònic, integrat dins l’Espai d'Interès Natural dels Cingles de Bertí, inclòs en la Xarxa Natura 2000, Sant Miquel del Fai és un indret de referència.
L'Espai Natural de Sant Miquel del Fai té tots els ingredients necessaris per passar un matí increïble i d'aventura: aigua que brolla de les pedres, coves, formacions rocoses, estanys, història, jocs i tallers.
Quan entrem dins el recinte de Sant Miquel del Fai ens quedem bocabadats pels salts d'aigua, per la imatge de la Vall i la màgia dels seus racons. Els rius Rossinyol i Tenes l'envolten i el travessen, i l'aigua de les pluges i el desglaç es filtra per tots els racons de la roca.

 

Telèfon: 666 541 593
Adreça electrònica: santmiqueldelfai@diba.cat
Lloc web: parcs.diba.cat/web/cinglesberti/sant-miquel-del-fai
Horari:  
Obert dissabtes, diumenges i festius: de 10 h a 16.30 h (excepte Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any). Accés permès fins a les 16 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 05.05.2023 | 11:25