Notícies

 • consells_infermera Infermera virtual: darrers consells 25 d'octubre de 2021

  Consells de salut per als ciutadans i ciutadanes.

  Aquest portal, adreçat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretén promoure la salut de les persones, posant al nostre abast una eina educativa que ens permeti tenir cura de la nostra salut. Cada 15 dies es publicaran nous continguts sobre salut per compartir: informació, suggeriments i consells que milloraran la nostra capacitat per a tenir cura de la salut.

 • dades _covid_25_oct Comunicat de l'Ajuntament sobre la situació actual de la Covid-19: seguim sense cap cas en els darrers 14 dies i risc de brot molt baix 25 d'octubre de 2021

  L'índex del risc de rebrot de Sant Feliu de Codines ha assolit un nivell de 0  punts. Segons la informació actualitzada al web de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (24/10/21) el municipi de Sant Feliu de Codines ha registrat 0 casos positius diagnosticats amb PCR els últims 7 dies i també s’han comptabilitzat 0 casos en els darrers 14 dies. Es tracta d’un nivell extremadament baix. La taxa de reproducció de l’epidèmia se situa en els  punts. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.

 • setmana_energia_2021 L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines s’adhereix a la Setmana Europea de l'Energia Sostenible (EUSEW) que té lloc del 25 al 29 d'octubre de 2021 sota el tema: "Cap al 2030: reformar el sistema energètic europeu" 25 d'octubre de 2021

  Europa celebra enguany la Setmana Europea de l'Energia Sostenible del 25 al 29 d'octubre amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

 • Vallesà de l’Any 2020 1 Èxit codinenc al premi Vallesà de l’Any 2020 23 d'octubre de 2021

  Els lectors del diari comarcal EL 9 NOU del Vallés Oriental han escollit a Lluís Vilalta i Jordi Franquesa, en representació de l’equip del repte solidari OnCodines Trail, com a vallesans de l’any 2020. El guardó, s’ha lliurat aquest divendres al vespre a l’Ateneu L’Aliança, a Lliçà d’Amunt.

 • contenidor_roba_amiga S'han recollit 5.176 kg de roba usada durant el tercer trimestre de 2021 22 d'octubre de 2021

  El balanç de recollida de roba a Sant Feliu de Codines durant el segon trimestre de 2021 és de 5.176 kg. 

 • decidim_311 Sant Feliu de Codines disposarà ben aviat d’una nova eina de participació ciutadana 21 d'octubre de 2021

  Es tracta de Participa311 (abans Decidim), una plataforma web de software lliure que té l’objectiu de promoure la contribució de la ciutadania en la presa de decisions a través de processos participatius virtuals (https://participa311-santfeliudecodines.diba.cat).      

   

 • educa_humor Conferència inaugural curs escolar 2021-2022: "Educant amb salut, des de l'humor" 21 d'octubre de 2021

  Dimarts 26 d'octubre a les 18 hores al Centre Cívic La Fonteta.
  Xerrada a càrrec de Juanjo Camarena Rodríguez da Silva  (Teatre del buit). 

 • dades_covid_20_octubre Comunicat de l'Ajuntament sobre la situació actual de la Covid-19: seguim sense cap cas en els darrers 14 dies i risc de brot molt baix 20 d'octubre de 2021

  L'índex del risc de rebrot de Sant Feliu de Codines ha assolit un nivell de 0  punts. Segons la informació actualitzada al web de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (19/10/21) el municipi de Sant Feliu de Codines ha registrat 0 casos positius diagnosticats amb PCR els últims 7 dies i també s’han comptabilitzat 0 casos en els darrers 14 dies. Es tracta d’un nivell extremadament baix. La taxa de reproducció de l’epidèmia se situa en els  punts. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.

 • pediatria Comunicat sobre el servei de pediatria al CAP de Sant Feliu 19 d'octubre de 2021

  Els darrers mesos la manca de pediatra al CAP de Sant Feliu de Codines ha generat molt malestar a les famílies afectades.

 • cancer_mama L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines commemora el Dia Mundial contra el Càncer de Mama 19 d'octubre de 2021

  L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines se suma aquest 19 d'octubre a la commemoració del Dia Internacional de la lluita contra el càncer de mama, per donar visibilitat i suport a les persones afectades.

 • fes_esport Fes esport, fes-ho per tu! 18 d'octubre de 2021

  La Diputació de Barcelona engega la campanya Fes Esport, fes-ho per tu! Convidant a tota la ciutadania a realitzar activitats saludables, fomentant la pràctica de l'esport i l'activitat física, així com donant un cop de mà als ajuntaments per garantir que les instal·lacions esportives de titularitat municipal siguin espais de qualitat que permetin tenir un estil de vida actiu al llarg de tota la vida, sigui quina sigui la condició de cada persona.

 • on_CodinesTrail_2022 El proper 2 d'abril tenim una cita: 2a edició OnCodines Trial 18 d'octubre de 2021

  Apunteu-vos al calendari que el 2 d'abril de 2022 teniu una cita amb la segona edició de l'OnCodines!
   

 • dades_covid_15_octubre Comunicat de l'Ajuntament sobre la situació actual de la Covid-19: cap cas en els darrers 14 dies i risc de brot molt baix 15 d'octubre de 2021

  L'índex del risc de rebrot de Sant Feliu de Codines ha assolit un nivell de 0  punts. Segons la informació actualitzada al web de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (15/10/21) el municipi de Sant Feliu de Codines ha registrat 0 casos positius diagnosticats amb PCR els últims 7 dies i també s’han comptabilitzat 0 casos en els darrers 14 dies. Es tracta d’un nivell extremadament baix. La taxa de reproducció de l’epidèmia se situa en els  punts. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.

 • burra_pamela La famosa burra Pamela, la burra del Sr. Sadurní, mor als 40 anys 15 d'octubre de 2021

  Ahir ens van avisar des de La Corona Residencia Equina que la burra Pamela havia mort als 40 anys de vida.
  La Pamela va estar els seus darrers 10 anys vivint en aquest alberg per èquids retirats, però la gent la recordarà com la burra del Sr. Sadurní.

 • mesures_15_octubre Mesures contra la COVID-19 vigents des del 15 d'octubre 15 d'octubre de 2021

  L’actual situació epidemiològica favorable, juntament amb els avanços en la campanya de vacunació, permeten realitzar una reducció significativa de les restriccions vigents en els darrers mesos.

  Les novetats són:

  • Activitats culturals.
  • Restauració.
  • Presencialitat al 100% a les universitats, equipaments cívics, congressos, fires, parcs d’atraccions i activitats relacionades amb el joc.
  • Esport: equipaments esportius a l’aire lliure aforament al 100% i en espais tancats al 80% i s’elimina el nombre màxim d’espectadors.

  Mesures vigents fins al 22 d’octubre.

 • termo_jaume_balmes Caldera nova a l'Escola Jaume Balmes 13 d'octubre de 2021

  Després de canviar les finestres de les aules de l'ala nord de l'escola Jaume Balmes, aquest estiu hem canviat el sistema d'alimentació dels radiadors.

 • deixalleria_ Demà, dimarts 12 d'octubre la Deixalleria romandrà tancada amb motiu de la festivitat del Pilar 11 d'octubre de 2021

  La Deixalleria romandrà tancada aquest dimarts 12 d'octubre amb motiu de la celebració de la festivitat del Pilar. Disculpeu les molèsties que es puguin ocasionar.

 • covid_8_octubre Comunicat de l'Ajuntament sobre la situació actual de la Covid-19: 2 casos en els darrers 14 dies i risc de brot molt baix 8 d'octubre de 2021

  L'índex del risc de rebrot de Sant Feliu de Codines ha assolit un nivell de 0  punts. Segons la informació actualitzada al web de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (08/10/21) el municipi de Sant Feliu de Codines ha registrat 0 casos positius diagnosticats amb PCR els últims 7 dies i també s’han comptabilitzat 2 casos en els darrers 14 dies. Es tracta d’un nivell extremadament baix. La taxa de reproducció de l’epidèmia se situa en els  punts. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.

 • mesures_8_octubre Noves mesures de contenció davant de la COVID-19 vigents des del 8 d’octubre 8 d'octubre de 2021

  L’actual situació epidemiològica, juntament amb els avanços en la campanya de vacunació, permeten reduir les restriccions vigents de les últimes. Les mesures seran revisables en funció de la situació epidemiològica i assistencial.

 • teatre_gent_gran Teatre de la Gent Gran: Un mort a mitges 7 d'octubre de 2021

  Diumenge 10 d'octubre a les 18 hores al Centre Cívic. 
  Una comèdia per morir-se de riure. 

  Amb Mayte Carreras i Cristina Solà. 

Darrera actualització: 06.04.2021 | 07:47
Darrera actualització: 06.04.2021 | 07:47