Notícies

 • covid_29_4_22 Comunicat de l'Ajuntament sobre la situació actual de la Covid-19: 15 casos positius en els darrers 14 dies i risc de brot molt alt. SEGUIM EN PANDÈMIA 29 de d’abril de 2022

  L'índex del risc de rebrot de Sant Feliu de Codines és molt alt, de 667.31  punts. Segons la informació actualitzada al web de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (27/04/22) el municipi de Sant Feliu de Codines ha registrat 12 casos positius diagnosticats amb PCR i tests d'antígens els últims 7 dies i també s’han comptabilitzat 15 casos en els darrers 14 dies. Es tracta d’un nivell molt alt i hem de seguir alerta. La taxa de reproducció de l’epidèmia se situa en un 2.79 punts. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.

 • circulacio_cr_creus Dimarts 3 maig: reunió dels veïns del carrer Esquirol, Estricadors i Esquirol amb l'Ajuntament per millorar la mobilitat i seguretat 28 de d’abril de 2022
 • CAP_nou Inauguració del nou CAP Sant Feliu de Codines. Doctor de los Pinos: divendres 29 d'abril 26 de d’abril de 2022

  El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, inaugurarà el nou Centre d’Atenció Primària Sant Feliu de Codines. Doctor de los Pinos aquest divendres 29 d'abril a les 13 hores. El nou equipament, que dóna servei a més de 6.000 habitants, era una reivindicació històrica del municipi.

 • let's clean up europe 2022 Let's Clean Up Europe 25 de d’abril de 2022

  La campanya d'aquest any 2022, es realitzarà entre el 6 i 8 de maig.

 • sant_jordi_22 ATENCIÓ: Canvis d'ubicació en els actes de la tarda de Sant Jordi 23 de d’abril de 2022
 • sant_jordi_2022 Feliç diada de Sant Jordi 2022 23 de d’abril de 2022
 • t'escolto "T'escolto" 22 de d’abril de 2022

  Des de la regidoria d’Educació, us volem informar de la propera posada en marxa d’ un nou servei de suport psicològic gratuït adreçat a adolescents i joves del poble:
  “T’ESCOLTO”

 • covid_22_abril Comunicat de l'Ajuntament sobre la situació actual de la Covid-19: 12 casos positius en els darrers 14 dies i risc de brot baix. SEGUIM EN PANDÈMIA 22 de d’abril de 2022

  L'índex del risc de rebrot de Sant Feliu de Codines és baix, de 62.77  punts. Segons la informació actualitzada al web de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (20/04/22) el municipi de Sant Feliu de Codines ha registrat 3 casos positius diagnosticats amb PCR i tests d'antígens els últims 7 dies i també s’han comptabilitzat 12 casos en els darrers 14 dies. Es tracta d’un nivell baix, però hem de seguir alerta, malgrat haver disminuït la incidència. La taxa de reproducció de l’epidèmia se situa en un 0.36 punts. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.

 • sant_jordi_2022 Cultura. Actes de Sant Jordi 2022 21 de d’abril de 2022
 • diem_no_a_la_violencia_genere Diem NO a la violència de gènere 20 de d’abril de 2022

  Des de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines volem condemnar, una vegada més, el darrer assassinat per violència de gènere d'ahir a Lloret de Mar. Les primeres hipòtesis apunten que seria un crim masclista, en què un home hauria matat la dona i la filla i després s'ha suïcidat. Si es confirma que es tracta de dues morts derivades de la violència masclista, ja serien sis les dones assassinades aquest any a Catalunya. Tot el nostre suport als seus familiars i amics i la nostra absoluta repulsa a aquests fets.

 • no_mascaretes L'ús de la mascareta deixa de ser obligatori en la majoria d'espais interiors 20 de d’abril de 2022

  A partir del 20 d'abril ja no cal dur mascareta a la majoria d'espais interiors. Tot i així, es mantenen algunes excepcions:

  • Mitjans de transport públic i de viatgers. En andanes i estacions, no cal dur-la.
  • Hospitals, centres sanitaris i farmàcies.
  • Residències (treballadors i visitants).

  Es recomana que també la duguin les persones amb diagnòstic positiu de covid-19 o amb símptomes compatibles i les persones vulnerables que no puguin mantenir una distància de seguretat mínima.

  ESPAIS OBERTS / VENTILATS

  • Preferència pels espais a l'aire lliure per a la realització d'activitats.
  • Ventilació correcta dels espais tancats.

  HIGIENE

  • Neteja freqüent de mans.
  • Evitar tossir directament a l'aire, tapar-se la boca amb la cara interna de l'avantbraç i no tocar-se la cara, nas i ulls.

  Les persones que presentin símptomes compatibles amb la covid-19 han de contactar amb el sistema públic de salut.

 • deixa_llibres_2022 Torna el DeixaLlibres per Sant Jordi! 18 de d’abril de 2022

  El Consorci promou la campanya per a la recuperació de llibres usats a la xarxa de deixalleries comarcal.

 • infermera_virtual_consells Infermera virtual: darrers consells 12 de d’abril de 2022

  Consells de salut per als ciutadans i ciutadanes.
  Aquest portal, adreçat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretén promoure la salut de les persones, posant al nostre abast una eina educativa que ens permeti tenir cura de la nostra salut. Cada 15 dies es publicaran nous continguts sobre salut per compartir: informació, suggeriments i consells que milloraran la nostra capacitat per a tenir cura de la salut.

 • cassa_averies Nou servei d'averies de CASSA en temps real 12 de d’abril de 2022

  El servei municipal d'aigües CASSA posa en funcionament una pàgina web on trobaràs tota la informació sobre les interrupcions en el servei. Podràs verificar les avaries que, en temps real, hi ha a la xarxa d'aigua i l'afectació que tenen (carrers, clients...), així com la previsió de restabliment del servei. 

 • estic_ready Taller: "Estic ready per al mercat laboral!" 11 de d’abril de 2022

  L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines juntament amb el Casal de Joves de Sant Feliu i el Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya organitzen el proper dijous 21 d'abril de 16 a 18 hores al Centre Cívic el taller "Estic ready per al mercat laboral!". 
  Aquest taller està adreçat a joves d'entre 16 i 35 anys i les inscripcions s'han de fer via correu electrònic a: casaljovescodines@gmail.com. 

 • covid_8_4_22 Comunicat de l'Ajuntament sobre la situació actual de la Covid-19: 15 casos positius en els darrers 14 dies i risc de brot alt. SEGUIM EN PANDÈMIA 8 de d’abril de 2022

  L'índex del risc de rebrot de Sant Feliu de Codines segueix estant un nivell alt, de 184.88  punts. Segons la informació actualitzada al web de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (7/04/22) el municipi de Sant Feliu de Codines ha registrat 9 casos positius diagnosticats amb PCR i tests d'antígens els últims 7 dies i també s’han comptabilitzat 15 casos en els darrers 14 dies. Es tracta d’un nivell molt alt i hem d'estar molt alerta de l'evolució, malgrat haver disminuït la incidència. La taxa de reproducció de l’epidèmia se situa en un 0.77 punts. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.

 • recollida_geganters La Colla Gegantera de Sant Feliu de Codines organitza una recollida de material mèdic i sanitari per Ucraïna 7 de d’abril de 2022

  Punt de recollida: antiga farmàcia
  Dies de recollida: dissabte 9 i diumenge 10 d'abril de 10 a 13 hores. 

 • obra_gunayadora 1r Concurs anual de fotografia "Colla del Rodet" 7 de d’abril de 2022

  La secció de fotografia “la Colla del Rodet” del Centre Excursionista Sant Feliu de Codines convoca el Concurs anual de fotografia 2022 en convocatòries trimestrals. 
  Pot concursar, de manera gratuïta, qualsevol persona interessada, sigui sòcia del CESF o no.
  En el següent enllaç podeu consultar les bases del concurs: Bases del concurs.  

 • 700 Possibles afectacions en la recepció del senyal TDT 7 de d’abril de 2022

  L'empresa "Llega 700" ens ha fet arribar un comunicat indicant que el servei mòbil de nova generació de les tecnologies 4G i 5G en las bandes de freqüència de 700 i 800 MHz dels principals operadors mòbils es trobarà disponible al nostre municipi pròximament.

 • restauració Ajuts extraordinaris en l'àmbit de les activitats de restauració afectades econòmicament per la COVID-19 6 de d’abril de 2022

  Termini de presentació de sol·licituds: a partir de les 9 hores del dia 6 d'abril de 2022 i fins a les 14 hores del dia 3 de maig de 2022 o fins l'exhauriment del pressupost.
   

Darrera actualització: 06.04.2021 | 07:47
Darrera actualització: 06.04.2021 | 07:47