Notícies

 • donacio_sang Nou èxit de la campanya de donació de sang: 91 donacions, 3 donants nous i 11 extraccions de plasma 28 de setembre de 2021

  Un total de 91 donants de sang van col·laborar a la campanya de donació de sang d'aquest dilluns 27 de setembre organitzada pel Banc de Sang i Teixits amb la col·laboració de l’Ajuntament. També es va comptabilitzar 3 donants nous, 5 persones que no van poder fer-ho i 11 extraccions de plasma. 
  També hi va haver 1 persona que es va apuntar a la Fundació Josep Carreras per la lluita contra la leucèmia. 

  Moltes gràcies a tots i totes! Viu i fes viure! 

 • carbasses_2021 Una carbassa de 699 quilos guanya la pesada de carbasses gegants "virtual" 27 de setembre de 2021
 • covid_24_setembre Comunicat de l'Ajuntament sobre la situació actual de la Covid-19: 1 cas en els darrers 14 dies i risc de brot molt baix 24 de setembre de 2021

  L'índex del risc de rebrot de Sant Feliu de Codines segueix sent molt baix, amb un valor de 2,28  punts. Segons la informació actualitzada al web de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (24/09/21) el municipi de Sant Feliu de Codines ha registrat 1 cas positiu diagnosticat amb PCR els últims 7 dies i també s’ha comptabilitzat 1 cas en els darrers 14 dies. Es tracta d’un nivell molt baix. La taxa de reproducció de l’epidèmia se situa en els 0,14  punts, un valor molt baix. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.

 • les_flames_mai_s'han acabat Nova data per l'espectacle "Les flames mai s'han acabat" 22 de setembre de 2021

  L’espectacle “Les flames mai s’han acabat” del Grup del Correfoc El Follet i la Fantasma es farà el proper diumenge 26 de setembre a les 20.30h a l’aparcament del Centre Cívic.

 • infermera_virtual_consells Infermera virtual: darrers consells 22 de setembre de 2021

  Consells de salut per als ciutadans i ciutadanes.

  Aquest portal, adreçat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretén promoure la salut de les persones, posant al nostre abast una eina educativa que ens permeti tenir cura de la nostra salut. Cada 15 dies es publicaran nous continguts sobre salut per compartir: informació, suggeriments i consells que milloraran la nostra capacitat per a tenir cura de la salut.

 • decamero_cancel·lat ACTIVITAT CANCEL·LADA - Contes per adults: El Decameró 22 de setembre de 2021

  S'ha cancel•lat l'activitat de la Biblioteca Municipal Joan Petit i Aguilar, Contes per a adults "El Decameró", programada per divendres 24 de setembre.

 • IICursa_VO_en_marxa II Cursa AECC Vallès Oriental en Marxa 21 de setembre de 2021

  El Punt Comarcal del Vallès Oriental de l’AECC-Catalunya contra el Càncer organitza juntament amb l’Ajuntament de Granollers la segona edició de la cursa AECC Vallès Oriental en Marxa el diumenge 10 d'octubre, una cita solidària amb la qual es destinaran els diners recaptats a la recerca oncològica i a ajudes directes als pacients i les seves famílies.

 • covid_21_setembre Comunicat de l'Ajuntament sobre la situació actual de la Covid-19: 0 casos en els darrers 14 dies i risc de brot molt baix 21 de setembre de 2021

  L'índex del risc de rebrot de Sant Feliu de Codines segueix sent molt baix, amb un valor de 0  punts. Segons la informació actualitzada al web de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (21/09/21) el municipi de Sant Feliu de Codines ha registrat 0 casos positius diagnosticats amb PCR els últims 7 dies i també s’han comptabilitzat 0 casos en els darrers 14 dies. Es tracta d’un nivell molt baix. La taxa de reproducció de l’epidèmia se situa en els 0  punts, un valor molt baix i que feia molts dies no s'assolia. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.

 • donació_de_sang_27_set Campanya de donació de sang: dilluns 27 de setembre 20 de setembre de 2021

  Dilluns 27 de setembre de 10 a 14 i 17 a 21 hores el Centre Cívic La Fonteta acull una nova campanya de donació de sang.

 • carbasses_virtual Dissabte 25 de setembre: pesada de carbasses i vegetals gegants "virtual" 20 de setembre de 2021

  Com ja és habitual el proper cap de setmana s'hauria de celebrar la tradicional Fira de la Carbassa, però la situació actual encara no ens permet fer-la. No obstant això, es farà un acte "virtual" de pesada de les carbasses i vegetals gegants per tal que tothom que vulgui ho pugui veure. 

 • arribar_a_temps Cinc minuts abans de tots els espectacles gratuïts s'alliberaran les localitats que no s'hagin ocupat 16 de setembre de 2021

  RECORDEM! 
  Arribeu a temps als espectacles
  !

 • canvis_ubicació Canvis d'ubicació d'espectacles de Festa Major al Pavelló Francesc Cassart 16 de setembre de 2021

  Des de la Comissió de Festes i l'Ajuntament informem de canvis d'ubicació dels següents espectacles de Festa Major.

   

 • concerts_menors Normativa per a l'accés de persones menors de 16 anys 16 de setembre de 2021

  Els menors de 16 anys que accedeixin als concerts de Festa Major de Ciudad Jara, Cable Obsession, 31FAM i Tutú-Keké, per complir la normativa d’espectacles cal que accedeixin amb la supervisió d’un adult.

 • mercat Dissabte 18 de setembre: reubicació del Mercat Setmanal 15 de setembre de 2021

  A causa de la celebració de Festa Major de Sant Feliu de Codines, el mercat setmanal de dissabte 18 de setembre es traslladarà al carrer Mossèn Josep Rossell. 

 • aforaments entrades fm2021 Ampliació aforaments espectacles FM2021 14 de setembre de 2021
 • transit_FM_21 Afectacions de trànsit per Festa Major 14 de setembre de 2021

  A causa de la celebració de Festa Major de Sant Feliu de Codines, el poble veurà afectat el seu trànsit habitual i el mercat setmanal de dissabte es traslladarà al carrer Mossèn Josep Rossell. 

 • covid_14_setembre Comunicat de l'Ajuntament sobre la situació actual de la Covid-19: 2 casos en el darrers 14 dies i risc de brot molt baix 14 de setembre de 2021

  L'índex del risc de rebrot de Sant Feliu de Codines segueix sent molt baix, amb un valor de 0  punts. Segons la informació actualitzada al web de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (14/09/21) el municipi de Sant Feliu de Codines ha registrat 0 casos positius diagnosticats amb PCR els últims 7 dies i també s’han comptabilitzat 2 casos en els darrers 14 dies. Es tracta d’un nivell molt baix. La taxa de reproducció de l’epidèmia se situa en els 0  punts, un valor molt baix i que feia molts dies no s'assolia. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.

 • comunicat_entrades_fm21 Comunicat Ajuntament de Sant Feliu de Codines en relació amb les entrades de la Festa Major 2021 13 de setembre de 2021

  Tal com es va anunciar a la pàgina web municipal, avui dilluns 13 de setembre a les 9 hores s'ha obert la venda d'entrades de la Festa Major de Sant Feliu de Codines 2021 a través de la plataforma Entràpolis (www.entrapolis.com). La venda i reserva de molts actes ha quedat exhaurida en pocs minuts, fet que ens consta i queda registrat.

 • Mencions_reconeixements_2021 El Grup de Teatre Deixalles'81, l'Associació Fira del Rellotge i OnCodines Trail reben les Mencions d'Honor Vila de Sant Feliu de Codines 13 de setembre de 2021

  El Grup de Teatre Deixalles'81, amb motiu dels 40 anys de dedicació al foment del teatre local; l'Associació Fira del Rellotge, pels 25 anys d'organització d'aquesta fira; i l'OnCodines Trail, perquè la seva organització ha ajudat a diverses causes solidàries, van rebre aquest dissabte 11 de setembre les Mencions d'Honor Vila de Sant Feliu de Codines, i que enguany han arribat a la 15a edició. 
  Durant l'acte, emmarcat dins la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, també es van lliurar diversos reconeixements a persones i entitats que en el darrer any han aconseguit fites destacades a Sant Feliu de Codines. 

 • inici_curs21-22 Bon inici de curs 2021-2022! 13 de setembre de 2021
Darrera actualització: 06.04.2021 | 07:47
Darrera actualització: 06.04.2021 | 07:47