Notícies

 • altes capacitats Projecte d'atenció a alumnes amb altes capacitats 27-02-2023

  Aquest curs, des del Pla Educatiu d'Entorn i amb l’acord de tota la comunitat eductiva i la regidoria d’ensenyament, s’ha iniciat un projecte per tal de tenir més eines per atendre als alumnes amb altes capacitats dels nostres centres, ampliant així els recursos pels alumnes amb necessitats educatives especials. 

 • 1any_guerra Avui a les 12 hores es convoca una concentració silenciosa davant de l'Ajuntament per mostrar la solidaritat amb la població ucraïnesa 24-02-2023

  La Federació de Municipis, l'Associació Catalana de Municipis i d'altres entitats municipals han convocat 5 minuts de silenci a les 12 hores davant de tots els ajuntaments catalans a favor de la pau i el cessament del conflicte bèl·lic ucraïnès. Aquesta convocatòria coincideix amb el primer aniversari de la guerra entre Ucraïna i Rússia.

 • famili ART famili ART - Tallers Artístics en Família 23-02-2023

  L'Associació Vincles, Espai de Criança i Família juntament amb l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines en el marc del Pla Educatiu Entorn organitzen tallers artístics en família els diumenges 5, 12, 19 i 26 de març de 17.30 a 19 hores al Centre Cívic. 

 • monitor_esportiu Curs de monitor/a dinamitzador esportiu 23-02-2023

  El Consell Esportiu del Vallès Oriental convoca un curs de monitor/a dinamitzador esportiu.
  Aquest curs es troba emmarcat dins l’eix de treball ESPORT I FORMACIÓ i es creà amb la voluntat de facilitar la informació bàsica per la conducció d’activitats esportives o poliesportives per a infants i joves menors d’edat.

   

 • escudella_2023 Multitudinària menjada d'Escudella de Carnestoltes 22-02-2023

  Ahir dimarts, 21 de febrer, la plaça Josep Umbert Ventura es va omplir de gent amb ganes de participar en la Festa de l'Escudella de Carnestoltes, organitzada pels "Amics de l'Escudella".
  Una festa, que es calcula que va aplegar unes 250 persones dinant a la plaça i una cua de gent per agafar la seva escudella fins a la Font dels Àlbers, on els organitzadors i tots els col·laboradors van estar més de 2 hores omplint olles i tuppers per a tothom. 
  Enguany, es van fer 10 calderes amb 2.300 litres d’aigua, per unes 5 tones d'escudella. Com a novetat, també es va preparar una olla amb escudella vegetariana, una iniciativa molt ben rebuda. 

 • escudella_arxiu L'Oficina de Patrimoni i Cultura presenta l'Escudella de Carnestoltes dins una activitat sobre documents i tradicions festives 21-02-2023

  La Xarxa d’Arxius Municipals de la Diputació de Barcelona comparteix els documents i fotografies dels arxius municipals que parlen de festes locals, de quina història hi ha al darrera, com es van generar, com han perdurat i com s’han transformat fins als nostres dies. Aquest mes de febrer, l'Escudella de Carnestoltes de Sant Feliu de Codines és la protagonista d'aquest treball arxivístic i d'investigació que ha comptat amb l'ajuda i col·laboració de la responsable de l'arxiu històric de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines.

 • escudella_23 Dimarts 21 de febrer: Escudella de Carnestoltes 19-02-2023

  El proper dimarts 21 de febrer celebrarem aquest costum i festa tan arrelada. Aquest any ja compleix 234 anys d’existència i enguany també hi haurà una olla amb escudella vegetariana.

 • carnestoltes_23 Dissabte 18 de febrer, festa infantil de Carnestoltes 17-02-2023

  Aquest dissabte 18 de febrer disfressa't i surt al carrer a viure la festa infantil de Carnestoltes de Sant Feliu de Codines. 
  A partir de les 17 hores t'esperem a la plaça Josep Umbert Ventura. 

 • ajuda_200euros El xec d'ajuda de 200 euros ja es pot demanar 16-02-2023

  És un pagament únic pensat per a persones amb baix nivell d'ingressos i patrimoni que durant el 2022 hagin estat assalariades o autònomes o hagin cobrat l'atur.
  Les sol·licituds es poden realitzar a través del web de l'Agència Tributària des d'on es podrà demanar l'ajuda de 200 euros per a famílies vulnerables, i estarà disponible fins al 31 de març.

 • millora_sala_plens La Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines millora el sistema de retransmissió de plens i facilita l'accés a tota la ciutadania 15-02-2023

  Amb la voluntat de facilitar l'accés als plens a tota la ciutadania, la Sala de Plens de l'ajuntament ha instal·lat un nou sistema d'acta digital de les sessions, que permetrà tenir publicat el vídeo de la sessió amb les marques (Accessos directes) als diferents punts de l'ordre del dia i a les diferents intervencions dels regidors de la corporació. D'aquesta manera, els santfeliuencs i santfeliuenques podran anar directament a consultar el punt o punts que els interessi de la sessió del ple. 

 • atur_gener_23 L'atur registrat a Sant Feliu de Codines el gener de 2023 baixa pràcticament un punt respecte el gener de 2022 10-02-2023

  L'atur registrat a Sant Feliu de Codines el gener de 2023 baixa quasi un punt respecte el gener del 2022, segons el nou informe del Servei d'Informació d'Estadística municipal del Vallès Oriental. L'atur del 2022 era del 10,74% (309 persones) i el del 2023 (282 persones) ha sigut d'un 9,90%.
  Per sexes, l'atur de les dones és el que més ha baixat, passant del 13,04% (179 dones) del gener del 2022, a l'11,03% del gener del 2023 (148 dones); una davallada de quasi 2 punts.

 • terratremol_ajuda Campanya d'emergència pel procés de reconstrucció i de suport a la població damnificada pel terratrèmol de Kurdistan, Síria i Turquia 08-02-2023

  S'obre una campanya d'emergència pel procés de reconstrucció i de suport a la població damnificada pel terratrèmol del 6 de febrer al Kurdistan, Síria i Turquia.
  Actualment està en fase d'identificació de respostes i entitats aliades a terreny. 

  Aquesta nova emergència es produeix en uns territoris castigats per la guerra i les agressions militars on hi ha milions de persones en situació de desplaçaments forçats amb grans necessitats humanitàries i en tendència clara a agreujar-se. 

 • deixalleria_tancada Dijous 9 de febrer la deixalleria romandrà tancada durant el matí 06-02-2023

  Dijous 9 de febrer la deixalleria de Sant Feliu de Codines romandrà tancada de de 9:30 a 13:30 hores de per formació interna als/les treballadors/es.

 • bus a peu Avui es posa en marxa del “Bus a Peu” per als nens i nenes de l’escola Jaume Balmes 06-02-2023

  Des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines i l’AFA de l’Escola Jaume Balmes, comptant amb la col·laboració de l’escola, s’ha organitzat un servei de "Bus a Peu" per als nens i nenes de l’escola Jaume Balmes des de 1r fins a 6è. L’alumnat d’infantil també el podrà agafar, sempre que vagi acompanyat per un familiar. 

 • malbaratament_alimentari L’Escola Bressol Municipal Mestre Jané i Cavall de Cartró promouen el consum i producció responsable per combatre el malbaratament alimentari 03-02-2023

  Combatre el malbaratament alimentari és una de les prioritats de l’Escola Bressol Municipal Mestre Jané de Sant Feliu de Codines i de l’entitat gestora, Cavall de Cartró. Per això, l’entitat està formant internament la direcció i el personal de cuina amb l’objectiu de reforçar sostenible i qualitativament el seu espai alimentari.

 • català_visita_ona Els alumnes del curs de català Bàsic 3 de Sant Feliu de Codines visiten Ona Codinenca 03-02-2023

  Dimecres, 1 de febrer, al matí, els alumnes del curs de català Bàsic 3 de Sant Feliu de Codines han visitat les instal·lacions de la ràdio Ona Codinenca. La Gemma Permanyer, directora de la ràdio, els ha explicat que aquest mitjà de comunicació, que actualment té la seu a l'antiga casa senyorial Can Buixó, es va fundar fa divuit anys i es gestiona a partir del voluntariat. Ona Codinenca ofereix tres hores diàries de programació pròpia, però emet les vint-i-quatre hores del dia, amb la col·laboració de la Xarxa. És un mitjà petit, però molt dinàmic i capdavanter en l'ús de les noves tecnologies, que ajuden els seus treballadors a controlar la programació diària a distància.

 • aula nadons L’Escola Bressol de Sant Feliu de Codines obrirà una aula pels nadons 02-02-2023

  Durant el mes de març, l’Escola Bressol de Sant Feliu de Codines posarà en marxa una aula dedicada als més petits i petites, els nadons de 4 mesos a 1 any.

 • aula_estudi_tancament S'avança el tancament de l'aula d'estudi 30-01-2023

  A causa de la poca afluència d'estudiants, l'aula d'estudi situada a la Sala d'Actes de la Biblioteca avança una setmana el seu tancament. 

 • cros 2023 Dissabte 4 de febrer, VI Cros Comarcal i Escolar 28-01-2023

  El Club Atletisme “Sant Feliu Corre júnior” del Centre Excursionista Sant Feliu de Codines (CESF) , Escola Jaume Balmes, AFA IES M. Carrasco i Formiguera, Escola FEDAC Sant Feliu, i el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines i del Consell Esportiu del Vallès Oriental, organitzen el 6è Cros Comarcal Escolar de Sant Feliu de Codines, el dissabte 4 de febrer de 2023.
  El cros tindrà lloc a la zona Esportiva i espai de “La Trona” , Avinguda Escoles 36. 

 • sang_30_gener Campanya de donació de sang: dilluns 30 de gener 27-01-2023

  Dilluns 30 de gener de 10 a 14 i 17 a 21 hores el Centre Cívic La Fonteta acull una nova campanya de donació de sang.

Darrera actualització: 06.04.2021 | 07:47
Darrera actualització: 06.04.2021 | 07:47