Notícies

 • punts_llibre_2023 La Biblioteca Municipal Joan Petit i Aguilar convoca amb motiu de la Diada de Sant Jordi un Concurs de Punts de Llibre 28-03-2023

  El termini de presentació és del 29 de març al 18 d’abril de 2023 en horari d’obertura de la biblioteca o bé, es pot enviar una imatge de cada una de les bandes del punt de llibre a la Biblioteca Joan Petit i Aguilar a través del privat d’Instagram. En cas de resultar primer premi, s’haurà de lliurar l’original a la biblioteca.

 • horari_estiu_2023 Canvi d'hora: la nit de dissabte a diumenge passem a l'horari d'estiu 24-03-2023

  Avançar el rellotge: a les 2 de la matinada seran les 3.

 • Ban restriccions aigua març 2023 1 BAN RESTRICCIONS DE L’ÚS D’AIGUA POTABLE 23-03-2023

  El passat 6 de març el Govern de la Generalitat va declarar l’entrada en estat d’excepcionalitat per sequera hidrològica en el sistema Ter-Llobregat i en l’àmbit de l’aqüífer del Fluvià Muga. Sant Feliu de Codines pertany a la unitat d’explotació Capçalera del Ter i no entra dins d’aquesta declaració, sinó que segueix en estat d’Alerta declarat el Juliol de 2022.

  Degut a la situació en la que ens trobem pel baix volum de pluges dels darrers anys, la situació dels aqüífers es comença a aproximar a nivells d’excepcionalitat.

  En previsió que aquesta situació de falta de pluja s’allargui, ens obliga a modificar les restriccions d’aquesta declaració d’Alerta per així mantenir les reserves d’aigua potable al màxim nivell possible per assegurar l’abastament de la població, que es el principal objectiu del Pla Especial de Sequera.

 • vespa_asiatica L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines inicia una campanya per a capturar reines de vespa asiàtica per tal d’evitar que aquestes generin nous nius i reduir l’impacte d’aquesta plaga 23-03-2023

  L’Ajuntament de Sant Feliu de codines  ha contractat una empresa especialitzada en gestió de vespa velutina que està col·locant a les zones amb més observacions de nius i vespes els darrers anys i a llocs estratègics trampes repartides.

  L'actuació es farà durant tota la primavera, que és el període en què les reines inicien la seva activitat, i es realitzaran controls setmanals per comprovar la quantitat de reines capturades i per renovar el producte. El dispositiu utilitzat és específic per la captura de vespes asiàtiques velutines, i no atrau les abelles.

 • challenge_futur Des de la Diputació de Barcelona s’ha impulsat el #ChallengeFutur amb l’objectiu de visibilitzar ocupacions que són una opció laboral atractiva per al jovent 23-03-2023

  La Diputació de Barcelona, i en el marc del seu programa Treball, Talent i Tecnologia, ha posat en marxa el projecte #ChallengeFutur, un repte entre joves influencers que té com a objectiu donar a conèixer entre els adolescents ocupacions industrials, científiques i tecnològiques que esdevenen una opció laboral atractiva i amb bon futur per als joves.

 • no plou prou No plou prou 21-03-2023

  Coincidint amb el Dia Mundial de l'Aigua de demà, i tenint en compte la situació tant extrema de sequera que estem vivint, un equip del programa de TV3 30 minuts ha recorregut Catalunya els últims mesos per mostrar com aquesta situació està posant en tensió territoris molt diversos. El reportatge d’Ignasi Gallart i Francesc Pou No plou prou, ha recorregut Catalunya els últims mesos per mostrar com la sequera està posant en tensió territoris molt diversos. 

 • catala_març2023 Cursos presencials i en línia de català 21-03-2023

  Determina el teu nivell.
  Si no saps quin nivell tens o ets alumne nou, sol·licita una prova d’acreditació de nivell a:
  www.cpnl.cat/inscripcions
  (la pots fer en línia o presencialment)

 • dia_aigua_2023 L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines s’adhereix al Dia Mundial de l’Aigua, que enguany se celebra el 22 de març de 2023 19-03-2023

  El Dia Mundial de l'Aigua (World Water Day) se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos d'aigua dolça. La campanya a escala internacional té com a lema Accelerem el canvi (Accelerating change).

 • final_obres_sant_miquel Visita de final d'obra a Sant Miquel del Fai 16-03-2023

  Davant les informacions incorrectes sobre Sant Miquel del Fai i la seva obertura, comunicar que avui s'ha fet la visita final d'obres. Un cop resoltes les deficiències sobre el risc d'incendis es preveu obrir portes al públic en general a partir del 15 d'abril sempre amb el vistiplau dels Bombers de la Generalitat de Catalunya. 

 • parc_8_de_març Inauguració del Parc del 8 de Març 14-03-2023

  El diumenge 12 de març, i dins els actes celebrats a Sant Feliu de Codines amb motiu del Dia Internacional de la Dona del 8 de març, s’ha inaugurat la millora del parc del final del carrer del Dr. Fleming. 

 • dol_miners L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines mostra el seu condol a les famílies i als companys dels tres joves que han mort a l'accident de la mina de Súria 10-03-2023

  Tres persones han mort aquest dijous en un accident a la mina de potassa de Cabanasses de Súria, al Bages.
  Des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines volem donar el nostre condol als familiars, amics i companys de les víctimes mortals. 

 • olimpiades_quimica El santfeliuenc Marc Jiménez, alumne de 2n de batxillerat, a la fase estatal de les Olimpíades de Química 09-03-2023

  Volem donar l’enhorabona al Marc Jiménez López, codinenc que participarà en la fase estatal de les Olimpíades de Química. L’Olimpíada és una competició acadèmica anual que té com a objectiu estimular als estudiants a buscar l’excel·lència. 

 • petita_oncodines La primera Petita OnCodines aplega a més de 130 nens i nenes 08-03-2023

  La primera edició de la Petita OnCodines del passat dissabte 4 de març va ser tot un èxit. Més de 130 nens i nenes (22 equips), van participar en aquesta cursa solidària, on es van recaptar 2.700 euros que se sumaran als diners obtinguts de la OnCodines Trail d'adults del pròxim 15 d'abril. 

 • dia_dona_2023 8 de març: Dia Internacional de la Dona Treballadora 07-03-2023

  No naixem feministes; podríem dir, adaptant la icònica frase de Simone de Beauvoir, que arribem a ser-ho.  
  Que no et sembla normal cobrar menys o que els treballs més feminitzats estiguin més precaritzats? FEMINISTA! Tampoc que les dones carreguem amb la major part del treball domèstic i de cures, que no ens quedi temps per a nosaltres mateixes? FEMINISTA! Si creus que sense educació sexual no hi ha relacions igualitàries basades en el consentiment. TU ETS MOOOLT FEMINISTA! Si estàs farta dels imaginaris del terror sexual que limiten la teva llibertat, mentre que la major part dels agressors sexuals són coneguts de l’entorn més proper. CLARAMENT FEMINISTA! Si assumeixes el compromís actiu de combatre el masclisme, cada dia; que sí, que ets FEMINISTA.  
  Com diu Angela Davis, hem de deixar d’acceptar les coses que no podem canviar, i canviar tot allò que no podem acceptar. Ens necessitem totes i tots per fer possible la normalitat feminista a tot arreu! Una normalitat feminista que també ha de ser antiracista, transinclusiva, sense discriminacions per raó d’orientació sexual, d’edat, de classe social, de nacionalitat o de discapacitat, perquè els feminismes són justícia global. No importa quan t’hagis sumat a aquest sentit comú feminista. En els feminismes, tot és començar! 

 • recerca_2023 4t Premi Vila de Sant Feliu de Codines al treball de recerca de Batxillerat. Curs 2022- 2023 06-03-2023

  L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines convoca aquestes bases per tal de promoure la curiositat i la recerca a Batxillerat i impulsa d’aquesta manera el 4t premi de Recerca de Batxillerat.

 • certificat_digital L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines ja tramita l'expedició del certificat digital idCAT 01-03-2023

  A partir del dilluns 6 de març ja es pot demanar cita prèvia per aquest tràmit trucant a l'OAC (938 662 768) de dilluns a divendres de 9 a 14 hores o mitjançant la seu electrònica.

 • fedac_icons Felicitats a l'equip FEDAC Icons de l'escola FEDAC Sant Feliu! 28-02-2023

  Volem donar l'enhorabona a l'escola FEDAC Sant Feliu, que un any més, despunta en la First Lego League, un esdeveniment a nivell internacional que té com a objectiu fomentar les vocacions científiques i tecnològiques de l'alumnat. 

 • altes capacitats Projecte d'atenció a alumnes amb altes capacitats 27-02-2023

  Aquest curs, des del Pla Educatiu d'Entorn i amb l’acord de tota la comunitat eductiva i la regidoria d’ensenyament, s’ha iniciat un projecte per tal de tenir més eines per atendre als alumnes amb altes capacitats dels nostres centres, ampliant així els recursos pels alumnes amb necessitats educatives especials. 

 • 1any_guerra Avui a les 12 hores es convoca una concentració silenciosa davant de l'Ajuntament per mostrar la solidaritat amb la població ucraïnesa 24-02-2023

  La Federació de Municipis, l'Associació Catalana de Municipis i d'altres entitats municipals han convocat 5 minuts de silenci a les 12 hores davant de tots els ajuntaments catalans a favor de la pau i el cessament del conflicte bèl·lic ucraïnès. Aquesta convocatòria coincideix amb el primer aniversari de la guerra entre Ucraïna i Rússia.

 • famili ART famili ART - Tallers Artístics en Família 23-02-2023

  L'Associació Vincles, Espai de Criança i Família juntament amb l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines en el marc del Pla Educatiu Entorn organitzen tallers artístics en família els diumenges 5, 12, 19 i 26 de març de 17.30 a 19 hores al Centre Cívic. 

Darrera actualització: 06.04.2021 | 07:47
Darrera actualització: 06.04.2021 | 07:47