Hemeroteca

A l'hemeroteca s'arxiven totes les notícies, els reculls de premsa i els esdeveniments passats de l'agenda que es publiquen al web per tal que es puguin consultar en qualsevol moment encara que ja no estiguin vigents.

Els filtres del cercador us poden fer més fàcil trobar el que esteu buscant.

 • Noves banderoles 16 de de desembre de 2003
  Noves banderoles per Nadal i Sant Antoni, seguint amb la línia iniciada per la Festa Major de donar relleu a les principals activitats del municipi.
 • Campanya de recollida d'arbres de Nadal 16 de de desembre de 2003
  Les festes nadalenques solen ser una època de joia, alegria i acumulació de molts residus. Els arbres de Nadal encara poden ser molt útils si els convertim en compost o ser transplantats.
 • Calendari 2004 16 de de desembre de 2003
  Calendari de Sant Feliu de Codines 2004. Impulsat per l'Ajuntament i amb la col·laboració dels comerços i de la Colla del Rodet.
 • Estrenem nou web institucional 30 de de gener de 2004
 • Sant Feliu viu la festa de Sant Antoni Abat 30 de de gener de 2004
  La tradicional festa major d’hivern va concentrar un any més centenars de persones als carrers de Sant Feliu. La torrada del traginer, els tres tombs i la ballada de la dansa van ser els principals actes del 17 de gener.
 • Vicent Partal va presentar divendres la web de Sant Feliu 30 de de gener de 2004
  El director de Vilaweb, Vicent Partal, va presentar el 30 de gener la nova web de Sant Feliu que ja està a ple funcionament. En aquest acte també hi van participar l'alcalde Francesc Pineda i el regidor de Comunicació Institucional i Participació Ciutadana, Roc Fernàndez
 • El SES Carrasco i Formiguera exposa al Centre Cívic 30 de de gener de 2004
  Una seixantena de persones van ser presents a l’obertura de l’exposició Agost 2003: un estiu devastador, que van inaugurar els alumnes i professors del SES Carrasco i Formiguera de Sant Feliu; l’alcalde, Francesc Pineda; el regidor d’Ensenyament, Roc Fernàndez, i la regidora de Medi Ambient, Laura Ortega.
 • Signatura pública de convenis amb les entitats culturals i esportives 30 de de gener de 2004
  L’alcalde, Francesc Pineda; el regidor de Cultura, Lluís Vilalta, i el regidor d’Esports, Joan Tartera, van protagonitzar divendres passat, dia 23 de gener, l’acte protocolari de signatura pública dels convenis entre l’Ajuntament i les entitats del municipi per l’any 2004.
 • Onze companyies participen al XXI Concurs de Teatre Amateur Vila de Sant Feliu de Codines 3 de de febrer de 2004
  El XXIè Concurs de Teatre Amateur Vila de Sant Feliu de Codines reuneix aquest any onze companyies teatrals, escollides d’entre les més de quaranta inscripcions rebudes per participar en aquest certamen. El concurs, que té lloc a la sala de teatre del Casal Cultural Codinenc de Sant Feliu, es va iniciar diumenge 1 de febrer amb la representació de l’obra S’ensaïmada a càrrec del grup de Teatre Picadís, de Llucmajor (Mallorca). El certamen teatral es durà a terme els diumenges de febrer, març i abril i totes les representacions començaran a les set de la tarda.
 • El Centre Obert Inf@nts busca voluntaris 5 de de febrer de 2004
  El Centre Obert Inf@ntscerca voluntaris i voluntàries de més de 17 anys que els agradi el treball amb la infància i l’adolescència o hagin de fer pràctiques del curs de monitors/es o d’alguna carrera universitària com ara Educació Social, Pedagogia, Psicopedagogia, Psicologia i ASC, entre d’altres.
 • L'Agrupació Sardanista de Sant Feliu organitza un curset de sardanes 6 de de febrer de 2004
  L'Agrupació Sardanista de Sant Feliu apropa la sardana als santfeliuencs amb l'organització un any més d'un curset d'ensenyament i perfeccionament de la sardana. El curs, que va començar dissabte 7 de febrer al Centre Cívic La Fonteta, està dirigit als majors de 6 anys que tinguin ganes d'aprendre aquest ball. L'activitat, que té una hora de durada, tindrà lloc cada dissabte fins a Setmana Santa. La inscripció al curset és gratuïta.
 • Onze dones de Sant Feliu participen en el Programa Elionor 9 de de febrer de 2004
  Onze dones de Sant Feliu de Codines, de les més de vint que estaven interessades a participar en el curs, van començar el 9 de febrer les accions del programa Equal Elionor. És un projecte que promou la inserció sociolaboral de dones que, en el darrer any, no han treballat més d’un mes ni han fet recerca activa de feina.
 • Dissabte 14 de febrer va començar el 6è cicle de Jazz de Sant Feliu de Codines 16 de de febrer de 2004
  Dissabte 14 de febrer el grup Vidal/Solsona Acoustic Project va obrir el 6è cicle de jazz de Sant Feliu, que organitza l'entitat En Clau de Jazz. Aquesta actuació es va portar a terme en col·laboració amb Ressons Jazz, Centre de Producció Musical del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
 • Ruta guiada de Sant Feliu a Sant Sadurní de Gallifa organitzada pel Centre Excursionista 16 de de febrer de 2004
  La primera ruta guiada del Palau Robert organitzada per una entitat de la FEEC va tenir lloc diumenge 15 de febrer i va ser organitzada pel Centre Excursionista de Sant Feliu de Codines. La sortida va ser a les 9h de la plaça de davant el Centre Cívic. L'horari aproximat de l'excursió és de 5 hores, es recorre una distància de 13 km i un desnivell de 510 metres. L'itinerari està parcialment senyalitzat.
 • Dissabte 21 de febrer, Carnaval a Sant Feliu amb rua, el Màgic Andreu i DJ 16 de de febrer de 2004
  El passat dissabte 21 de febrer es va celebrar a Sant Feliu de Codines la tradicional festa de Carnaval que es va iniciar a les 17h amb una concentració d’infants i adults disfressats davant la Penya Barcelonista Els Blaugrana. La festa, que organitzaven la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Feliu i la Penya Barcelonista, va comptar a les 22h amb l'espectacle de màgia de Màgic Andreu al Centre Cívic La Fonteta. Després de l'actuació de màgia i humor la festa va continuar amb discjòquei per a tothom. Adjunt us oferim una imatge de la darrera nevada de Sant Feliu que va caure durant la matinada de dijous 19 de febrer.
 • La regidoria d’Esports es reuneix amb les entitats per consensuar l’avantprojecte de reordenació de la zona esportiva 20 de de febrer de 2004
  El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Feliu, Joan Tartera, va convocar dimecres passat els representants de totes les entitats esportives del poble per explicar-los l’avantprojecte de reordenació de la zona esportiva de Sant Feliu, en què està treballant aquesta regidoria.
 • Multitudinària festa de l'Escudella de Carnestoltes a Sant Feliu de Codines 25 de de febrer de 2004
  La història diu que l'olla dels pobres era un ritual vinculat a les activitats de carnaval i consistia originàriament, en un ranxo que la població oferia als indigents. Fa quatre anys que els encarregats d’organitzar la tradicional festa de l’escudella de Carnestoltes de Sant Feliu són els tretze membres de l'agrupació culinària local Centre Cultural Gastronòmic Sense Estovalles, juntament amb la Regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament. Aquest any s'ha celebrat dimarts 24 de febrer i ha esdevingut una festa multitudinària.
 • El ple de febrer aprova crear una ràdio municipal a Sant Feliu 27 de de febrer de 2004
  El ple del mes de febrer, celebrat dimecres dia 25, va aprovar la creació d’una emissora de ràdio municipal a Sant Feliu de Codines.
 • L'alcalde Francesc Pineda lliura els diplomes a les 11 dones que han participat al Programa Elionor 27 de de febrer de 2004
  Onze dones de Sant Feliu de Codines, de les més de vint que estaven interessades a participar en el curs, van començar el 9 de febrer les accions del programa europeu Equal Elionor. El curs, que s’ha impartit a la Biblioteca Municipal, va finalitzar el 27 de febrer amb el lliurament dels diplomes a les onze dones de mans de l’alcalde de Sant Feliu, Francesc Pineda.
 • La Unitat Mòbil d'Informació al Consumidor va atendre dimecres els ciutadans a la plaça Josep Umbert de Sant Feliu 27 de de febrer de 2004
  La Unitat Mòbil d'Informació al Consumidor es va desplaçar, 3 de març, a Sant Feliu de Codines per atendre tots els dubtes i qüestions que tinguin els santfeliuencs relacionats amb l'àmbit dels drets dels consumidors. L'Oficina es va ubicar a la plaça Josep Umbert Ventura de Sant Feliu de les 10:30 a les 11:30h.
Darrera actualització: 19.03.2021 | 11:02

Opcions

Darrera actualització: 19.03.2021 | 11:02