Hemeroteca

A l'hemeroteca s'arxiven totes les notícies, els reculls de premsa i els esdeveniments passats de l'agenda que es publiquen al web per tal que es puguin consultar en qualsevol moment encara que ja no estiguin vigents.

Els filtres del cercador us poden fer més fàcil trobar el que esteu buscant.

 • Del 15 al 30 d'abril s'obre el procés de preinscripció dels alumnes a les escoles 7 de d’abril de 2004
  Del 15 al 30 d'abril està obert el procés de preinscripció dels alumnes a les diferents escoles del municipi. Per tal que tingueu més informació sobre els diferents centres de Sant Feliu, esteu convidats a participar la setmana que ve a la jornada de portes obertes que organitzen les escoles.
 • El Ple de l'Ajuntament aprova el pressupost de 2004 7 de d’abril de 2004
  El Ple de l'Ajuntament de Sant Feliu, celebrat dimarts passat, va aprovar per unanimitat els pressupostos per a l'exercici de 2004 amb 4,2 milions d'euros de despeses. L'alcalde Francesc Pineda va destacar "l'acte de responsabilitat que ha tingut l'oposició" a l'hora d'aprovar els pressupostos i va anunciar que l'equip de govern els informarà de les variacions que es facin durant l'exercici. A més, Pineda es mostra esperançat amb el nou govern de l'Estat que afirma que "serà sensible amb els ens locals".
 • L'alcalde i el regidor d'Esports van inaugurar el 18 d'abril el nou local social del C.F.Sant Feliu 13 de d’abril de 2004
  L'alcalde de Sant Feliu de Codines, Francesc Pineda, i el regidor d'Esports, Joan Tartera, van inaugurar diumenge 18 d'abril el nou local social del Club Futbol Sant Feliu situat al Camp Municipal d'Esports. La inauguració va comptar també amb la presència dels regidors del consistori i els diferents presidents que ha tingut el Club Futbol Sant Feliu, entre els quals destaca Santi Vallcorba, com a president actual. L'alcalde Francesc Pineda va descobrir una placa commemorativa a l'interior del local social i després el Club va organitzar un piscolabis. Després de l'acte d'inauguració l'equip del Sant Feliu, que es va enfrontar en partit de lliga amb l'OAR Vic, va fer el passadís d'honor a l'equip aleví del Club per haver quedat guanyadors de la lliga.
 • El Centre Excursionista organitza diumenge la 2a BTT Codinenca 13 de d’abril de 2004
  La BTT Codinenca, organitzada pel Centre Excursionista de Sant Feliu, celebra la seva segona edició el proper diumenge 18 d'abril. Estan previstos dos recorreguts: el de 48 km per les rodalies de Sant Feliu i un d'alternatiu de 20 km estalviant els punts amb més dificultat de la 2a BTT Codinenca. L'hora de sortida serà a 2/4 de 9 del matí a la plaça Josep Umbert Ventura. Durant el transcurs de la BTT es farà una botifarrada amb pa amb tomàquet per a tots els participants, que també rebran, com a obsequi, un polo de la 2a BTT Codinenca.
 • Sant Feliu celebra divendres a la tarda la festa de Sant Jordi 20 de d’abril de 2004
  Els actes per commemorar la diada començaran a les 17:30h amb una xocolatada a la plaça Josep Umbert Ventura i tot seguit un espectacle infantil. Aquest any l'Ajuntament de Sant Feliu i els centres educatius han organitzat els Jocs Florals en què hi han participat la totalitat dels alumnes de les escoles. El regidor de Cultura, d'Ensenyament, els membres del jurat i les AMPES dels centres lliuraran els premis als finalistes i guanyadors de cada categoria. En cas de pluja els actes tindran lloc al Centre Cívic La Fonteta. A Sant Feliu la celebració de Sant Jordi continuarà diumenge a les 19h al Centre Cívic amb un acte organitzat pel grup de teatre local Blaugrana Scena i l'agrupació Mots pel vint-i-u, titulat Un tast d'amors. L'acte servirà per apropar al públic fragments d'obres il·lustres de la literatura universal com ara Tirant lo Blanc, el Libro de buen amor, els Contes de Canterbury i el Somni d'una nit d'estiu.
 • L’alcalde Francesc Pineda va assistir a la celebració del 25è aniversari dels Ajuntaments democràtics 22 de d’abril de 2004
  L’alcalde de Sant Feliu, Francesc Pineda, va assistir el passat dilluns 19 d’abril a l’acte institucional de celebració del 25è aniversari de la constitució dels primers Ajuntaments democràtics, el 19 d’abril de 1979. La commemoració dels 25 anys d’ajuntaments democràtics, que va tenir lloc al Parlament de Catalunya, va ser una iniciativa conjunta de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC).
 • Des del 30 d'abril al 30 de setembre no es poden omplir les piscines 23 de d’abril de 2004
  Per evitar dificultats en el subministrament d'aigua que puguin sorgir com a conseqüència de consums puntuals i alts, l'alcaldia de Sant Feliu prohibeix que s'omplin les piscines des del 30 d'abril al 30 de setembre. Es recorda que l'aigua és un bé escàs que hem de compartir i, si es produeixen excessos, es procedirà a prendre les mesures encaminades a evitar-les.
 • Sant Feliu viu la festa de Sant Jordi malgrat la pluja 23 de d’abril de 2004
  Centenars de nens i nenes van celebrar la festa de Sant Jordi amb una xocolatada i l'espectacle infantil del Xumet i la Xinxeta al Centre Cívic La Fonteta, lloc on es van concentrar tots els actes de la diada a causa del mal temps. La festa va incloure el lliurament de premis dels Jocs Florals organitzats per les AMPES dels centres escolars i l'Ajuntament de Sant Feliu. El regidor de Cultura, Lluís Vilalta; el d'Ensenyament, Roc Fernàndez; les directores de les escoles i membres de l'AMPA van ser els encarregats d'entregar els premis als finalistes i guanyadors de cada categoria. Per conèixer qui són els premiats podeu consultar l'arxiu adjunt que us oferim en aquesta notícia.
 • Estan a exposició les llistes del cens electoral a l'Ajuntament 26 de d’abril de 2004
  Des del 26 d'abril al 3 de maig estan a exposició pública les llistes del cens electoral vigents del municipi. Les possibles reclamacions dels interessats sobre inclusió, exclusió o modificacions que afectin el dret de sufragi actiu s'han de presentar a les oficines de l'Ajuntament, en el model que se'ls facilitarà.
 • El Ple aprova la descripció de la bandera de Sant Feliu i el conveni per a la gestió del Casal de la Gent Gran 29 de d’abril de 2004
  El Ple de la Corporació, celebrat ahir dimecres, va aprovar per unanimitat la descripció de la bandera del municipi d'acord amb un informe tècnic emès per l'assessor d'Heràldica i Geneologia de Catalunya. També es va aprovar el conveni a subscriure entre l'Associació de Jubilats i Pensionistes i l'Ajuntament, la contractació d'un arrendament per l'adquisició dels equips de la futura ràdio municipal i el projecte inicial de pavimentació i clavegueram del 2n tram del Passatge Mules. Per més informació podeu consultar la notícia.
 • Balanç del primer any de govern municipal i presentació del Pla d'Ordenació de la zona esportiva 1 de de maig de 2004
  L'acte de Balanç del primer any de Govern municipal de l'Ajuntament de Sant Feliu va reunir una cinquantena de persones al Centre Cívic dijous 17 de juny. Abans d'aquest balanç, però, l'alcalde Francesc Pineda i el regidor d'Esports, Joan Tartera, van presentar el Pla d'Ordenació de la zona esportiva, en què ha treballat la regidoria.
 • L'Ajuntament obsequia els alumnes amb un còmic per celebrar el Dia d'Europa, el 9 de maig 4 de de maig de 2004
  El dia 9 de maig és el dia d’Europa. Europa és una realitat que per molta gent segurament queda encara lluny però que es cada cop més present entre nosaltres. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha obsequiat als alumnes de tots els centres escolars de Sant Feliu amb un còmic que porta per títol Desideri i el lloc que no existia, que explica de forma breu la història d’Europa i hi descriu les principals institucions de la Unió Europea.
 • Dissabte 8 de maig se celebra a Sant Feliu la 1a Feria de Sevillanes 5 de de maig de 2004
  És la primera vegada que té lloc a Sant Feliu la 1a Feria, organitzada per l'Associació Grup de Sevillanes de Sant Feliu, una entitat creada l'any passat amb la intenció de potenciar les sevillanes al municipi. Serà dissabte 8 de maig quan tindrà lloc la primera festa en què s'ha intentat des de l'entitat que hi sigui representada l'essència andalusa: cavalls, carruatges, sevillanes, fino tapes i una mica de tot. S'informa als visitants de la Feria que podran estacionar els seus vehicles al barri de la Sagrera, la carretera de Sant Llorenç Savall i a la zona esportiva de Sant Feliu.
 • Aquesta setmana continua el cicle de conferències adreçades als pares 10 de de maig de 2004
  El passat dimecres 12 de maig es va iniciar un cicle de conferències adreçades a pares i mares amb l’objectiu d’orientar-los en l’educació dels seus fills. Les relacions familiars és el títol de la primera xerrada que va tenir lloc a dos quarts de deu del vespre a la sala d’actes del Centre Cívic La Fonteta i la va conduir el mestre i psicòleg Josep Moreno. El regidor d’Ensenyament i Política Lingüística, Roc Fernàndez, va ser present a la conferència que va servir per inaugurar el cicle que ha promogut la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sant Feliu juntament amb el departament de Benestar i Família i les AMPES dels centres educatius dels municipi: l’Escola Bressol Jardí d’Infants “El Follet”, del CEIP Jaume Balmes, de l’escola Immaculat Cor de Maria i del SES Manuel Carrasco i Formiguera.
 • Dimarts 11 de maig es va presentar la IX Fira del Rellotge al Palau Robert 10 de de maig de 2004
  El Palau Robert de Barcelona va ser escenari dimarts 11 de maig de la presentació de la IX Fira del Rellotge que tindrà lloc aquest diumenge a Sant Feliu de Codines. L'acte va comptar amb un centenar d'assistents, entre els quals van destacar l'alcalde Francesc Pineda, els regidors del consistori, el president de la Fira, Josep Vilanova; el director de la Fira, Joan Fernàndez; el professor de l'escola de rellotgeria, Josep Matas, i l'enòleg i col·leccionista, Josep M.Espalter. La IX Fira del Rellotge l'inaugurarà el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls. A les 12h es farà una recepció pública a l'Ajuntament i després visitarà la fira, el Museu Municipal Can Xifreda i l'exposició. Aquest any la mostra es centra en l'autòmat i el rellotge i es podrà visitar els dies 15, 16, 22 i 23 de maig de 10 a 14:30h i 17 a 20h al Casal Cultural Codinenc.
 • Una delegació d’alumnes i professors de Saint-Héand visita Sant Feliu en un intercanvi escolar 13 de de maig de 2004
  21 alumnes de l'escola Joseph Collard de Saint-Héand, de la regió Rhone Alpes, han participat aquesta setmana en un intercanvi amb els alumnes del SES Carrasco i Formiguera de Sant Feliu. La delegació de professors i alumnes s'ha estat a Sant Feliu des del dijous 13 al dimarts 18 de maig. L’acte de recepció als alumnes i professors d’aquest centre de Rhone Alpes es va fer divendres 14 de maig a la sala d’actes del Centre Cívic La Fonteta. L'alcalde Francesc Pineda i el regidor d'Ensenyament i Política Lingüística, Roc Fernàndez, van rebre els alumnes, la directora del SES, Teresa Pujol i els professors que participen en l’intercanvi. L'Ajuntament va obsequiar als alumnes amb el producte promocional de Sant Feliu, que són els Codinets i material informatiu de Sant Feliu i de la comarca. Per a més informació podeu clicar a la notícia.
 • El SES Carrasco i Formiguera va participar a la 7a Jornada de Secundària del Vallès Oriental a Sant Fost de Campsentelles 13 de de maig de 2004
  El SES Manuel Carrasco i Formiguera de Sant Feliu de Codines va participar el passat dimecres 28 d’abril a la 7a Jornada de Secundària del Vallès Oriental que va organitzar enguany l’IES Alba del Vallès de Sant Fost de Campsentelles. El tema de la jornada va ser Som de la Mediterrània. Els alumnes del SES van exposar el treball realitzat que es va convertir en una exposició a principis d'any: Agost 2003, un estiu devastador. Precisament aquesta mostra es trasllada aquest cap de setmana a l'Ajuntament de Gallifa.
 • IX Fira del Rellotge: mostra, exposició d'autòmats i rellotges i subhasta 17 de de maig de 2004
  El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, va ser qui va inaugurar la IX Fira del Rellotge Antic i del Col·leccionista de Catalunya que va tenir lloc diumenge a Sant Feliu de Codines. La recepció pública es va fer a les 12h a la sala de plens de l'Ajuntament. Miquel Valls, acompanyat per l'alcalde Francesc Pineda, els regidors i els membres de l'entitat organitzadora van fer una visita a les obres del que serà el nou Ajuntament de Sant Feliu i després van visitar la fira, el Museu Municipal Can Xifreda i l'exposició L'autòmat i el rellotge. Aquest any la mostra s'ha centrat en l'autòmat i el rellotge i es podrà visitar al Casal Cultural Codinenc també aquest cap de setmana, 22 i 23 de maig de 10 a 14:30h i 17 a 20h al Casal Cultural Codinenc.
 • L'Ajuntament instal·la un panell electrònic informatiu a la plaça 17 de de maig de 2004
  L'Ajuntament de Sant Feliu ha posat en marxa la nova pantalla electrònica que està instal·lada a la plaça Josep Umbert Ventura. D'aquesta manera els ciutadans de Sant Feliu disposen d'un altre canal de comunicació municipal que la regidoria de Comunicació Institucional i Participació Ciutadana i Cultura pretenen que esdevingui ric i viu entre les entitats del poble. Totes les associacions tenen a disposició aquest panell.
 • 300 cantaires van participar a la 4a trobada de corals infantils 20 de de maig de 2004
  Uns 300 cantaires van participar divendres 21 de maig a la 4a trobada de Corals infantils que organitza cada dos anys l’escola de música del municipi. El pavelló municipal d'esports, que va ser l'escenari de la cantata, va quedar petit per l'ocasió. En aquesta edició van augmentar el nombre de cantaires ja que s’hi van implicar tots els nens i nenes de 1r a 6è de les escoles de primària de Sant Feliu (CEIP Jaume Balmes i Immaculat Cor de Maria). La trobada també va comptar amb la presència de la coral de la Garriga, amb la participació de 50 alumnes, tots acompanyats per 7 músics professionals i una directora.
Darrera actualització: 19.03.2021 | 11:02

Opcions

Darrera actualització: 19.03.2021 | 11:02