Urbanisme i Mobilitat

Aquí trobareu tota la informació relacionada amb l'àmbit d’urbanisme i mobilitat del municipi.


Notícies relacionades:

 • 20 Set 2023 setmana mobilitat 2023

  L'Ajuntament s'adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat

  Emmarcat en aquesta campanya, el 18 de setembre s'ha reprès el servei de "Bus a peu" cap a l'escola Jaume Balmes, adreçat als infants de primària (de P1 a P6). És una iniciativa de l'Ajuntament, l'Escola Jaume Balmes i l'AFA del centre.

 • 14 Set 2023 Bus a peu

  Torna el bus a peu cap a l'escola!

  A partir del 18 de setembre es reprèn el servei de "Bus a peu" cap a l'escola Jaume Balmes, adreçat als infants de primària (de P1 a P6). És una iniciativa de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines, l'Escola Jaume Balmes i l'AFA del centre.

 • 01 Jun 2023 transit_bigues

  Del 4 al 8 de juny, afectacions de trànsit a la carretera de Sant Feliu de Codines a Bigues i Riells (BP-1432)

  Diumenge 4 de juny a la nit s'inicia l'asfaltat de la carretera de Sant Feliu de Codines a Bigues i Riells, BP-1432. Es preveu que les obres durin fins dijous 8 de juny. 

 • 14 Mar 2023 parc_8_de_març

  Inauguració del Parc del 8 de Març

  El diumenge 12 de març, i dins els actes celebrats a Sant Feliu de Codines amb motiu del Dia Internacional de la Dona del 8 de març, s’ha inaugurat la millora del parc del final del carrer del Dr. Fleming. 

 • 13 Gen 2023 itv_2023

  ALERTA! Canvis en els dies de revisions ITV amb unitat mòbil per a vehicles agrícoles i ciclomotors

  Finalment els dies de revisió de la Inspecció Tècnica (ITV) per a vehicles agrícoles i ciclomotors mitjançant la unitat mòbil del Departament Agrícola d'APPLUS. seran el 26 i 27 de gener al costat del Centre Cívic de Sant Feliu (plaça Josep Umbert Rosàs).

Més notícies