Notícies

 • dia_aigua_2023 L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines s’adhereix al Dia Mundial de l’Aigua, que enguany se celebra el 22 de març de 2023 19-03-2023

  El Dia Mundial de l'Aigua (World Water Day) se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos d'aigua dolça. La campanya a escala internacional té com a lema Accelerem el canvi (Accelerating change).

 • final_obres_sant_miquel Visita de final d'obra a Sant Miquel del Fai 16-03-2023

  Davant les informacions incorrectes sobre Sant Miquel del Fai i la seva obertura, comunicar que avui s'ha fet la visita final d'obres. Un cop resoltes les deficiències sobre el risc d'incendis es preveu obrir portes al públic en general a partir del 15 d'abril sempre amb el vistiplau dels Bombers de la Generalitat de Catalunya. 

 • parc_8_de_març Inauguració del Parc del 8 de Març 14-03-2023

  El diumenge 12 de març, i dins els actes celebrats a Sant Feliu de Codines amb motiu del Dia Internacional de la Dona del 8 de març, s’ha inaugurat la millora del parc del final del carrer del Dr. Fleming. 

 • dol_miners L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines mostra el seu condol a les famílies i als companys dels tres joves que han mort a l'accident de la mina de Súria 10-03-2023

  Tres persones han mort aquest dijous en un accident a la mina de potassa de Cabanasses de Súria, al Bages.
  Des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines volem donar el nostre condol als familiars, amics i companys de les víctimes mortals. 

 • olimpiades_quimica El santfeliuenc Marc Jiménez, alumne de 2n de batxillerat, a la fase estatal de les Olimpíades de Química 09-03-2023

  Volem donar l’enhorabona al Marc Jiménez López, codinenc que participarà en la fase estatal de les Olimpíades de Química. L’Olimpíada és una competició acadèmica anual que té com a objectiu estimular als estudiants a buscar l’excel·lència. 

 • petita_oncodines La primera Petita OnCodines aplega a més de 130 nens i nenes 08-03-2023

  La primera edició de la Petita OnCodines del passat dissabte 4 de març va ser tot un èxit. Més de 130 nens i nenes (22 equips), van participar en aquesta cursa solidària, on es van recaptar 2.700 euros que se sumaran als diners obtinguts de la OnCodines Trail d'adults del pròxim 15 d'abril. 

 • dia_dona_2023 8 de març: Dia Internacional de la Dona Treballadora 07-03-2023

  No naixem feministes; podríem dir, adaptant la icònica frase de Simone de Beauvoir, que arribem a ser-ho.  
  Que no et sembla normal cobrar menys o que els treballs més feminitzats estiguin més precaritzats? FEMINISTA! Tampoc que les dones carreguem amb la major part del treball domèstic i de cures, que no ens quedi temps per a nosaltres mateixes? FEMINISTA! Si creus que sense educació sexual no hi ha relacions igualitàries basades en el consentiment. TU ETS MOOOLT FEMINISTA! Si estàs farta dels imaginaris del terror sexual que limiten la teva llibertat, mentre que la major part dels agressors sexuals són coneguts de l’entorn més proper. CLARAMENT FEMINISTA! Si assumeixes el compromís actiu de combatre el masclisme, cada dia; que sí, que ets FEMINISTA.  
  Com diu Angela Davis, hem de deixar d’acceptar les coses que no podem canviar, i canviar tot allò que no podem acceptar. Ens necessitem totes i tots per fer possible la normalitat feminista a tot arreu! Una normalitat feminista que també ha de ser antiracista, transinclusiva, sense discriminacions per raó d’orientació sexual, d’edat, de classe social, de nacionalitat o de discapacitat, perquè els feminismes són justícia global. No importa quan t’hagis sumat a aquest sentit comú feminista. En els feminismes, tot és començar! 

 • recerca_2023 4t Premi Vila de Sant Feliu de Codines al treball de recerca de Batxillerat. Curs 2022- 2023 06-03-2023

  L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines convoca aquestes bases per tal de promoure la curiositat i la recerca a Batxillerat i impulsa d’aquesta manera el 4t premi de Recerca de Batxillerat.

 • certificat_digital L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines ja tramita l'expedició del certificat digital idCAT 01-03-2023

  A partir del dilluns 6 de març ja es pot demanar cita prèvia per aquest tràmit trucant a l'OAC (938 662 768) de dilluns a divendres de 9 a 14 hores o mitjançant la seu electrònica.

 • fedac_icons Felicitats a l'equip FEDAC Icons de l'escola FEDAC Sant Feliu! 28-02-2023

  Volem donar l'enhorabona a l'escola FEDAC Sant Feliu, que un any més, despunta en la First Lego League, un esdeveniment a nivell internacional que té com a objectiu fomentar les vocacions científiques i tecnològiques de l'alumnat. 

 • altes capacitats Projecte d'atenció a alumnes amb altes capacitats 27-02-2023

  Aquest curs, des del Pla Educatiu d'Entorn i amb l’acord de tota la comunitat eductiva i la regidoria d’ensenyament, s’ha iniciat un projecte per tal de tenir més eines per atendre als alumnes amb altes capacitats dels nostres centres, ampliant així els recursos pels alumnes amb necessitats educatives especials. 

 • 1any_guerra Avui a les 12 hores es convoca una concentració silenciosa davant de l'Ajuntament per mostrar la solidaritat amb la població ucraïnesa 24-02-2023

  La Federació de Municipis, l'Associació Catalana de Municipis i d'altres entitats municipals han convocat 5 minuts de silenci a les 12 hores davant de tots els ajuntaments catalans a favor de la pau i el cessament del conflicte bèl·lic ucraïnès. Aquesta convocatòria coincideix amb el primer aniversari de la guerra entre Ucraïna i Rússia.

 • famili ART famili ART - Tallers Artístics en Família 23-02-2023

  L'Associació Vincles, Espai de Criança i Família juntament amb l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines en el marc del Pla Educatiu Entorn organitzen tallers artístics en família els diumenges 5, 12, 19 i 26 de març de 17.30 a 19 hores al Centre Cívic. 

 • monitor_esportiu Curs de monitor/a dinamitzador esportiu 23-02-2023

  El Consell Esportiu del Vallès Oriental convoca un curs de monitor/a dinamitzador esportiu.
  Aquest curs es troba emmarcat dins l’eix de treball ESPORT I FORMACIÓ i es creà amb la voluntat de facilitar la informació bàsica per la conducció d’activitats esportives o poliesportives per a infants i joves menors d’edat.

   

 • escudella_2023 Multitudinària menjada d'Escudella de Carnestoltes 22-02-2023

  Ahir dimarts, 21 de febrer, la plaça Josep Umbert Ventura es va omplir de gent amb ganes de participar en la Festa de l'Escudella de Carnestoltes, organitzada pels "Amics de l'Escudella".
  Una festa, que es calcula que va aplegar unes 250 persones dinant a la plaça i una cua de gent per agafar la seva escudella fins a la Font dels Àlbers, on els organitzadors i tots els col·laboradors van estar més de 2 hores omplint olles i tuppers per a tothom. 
  Enguany, es van fer 10 calderes amb 2.300 litres d’aigua, per unes 5 tones d'escudella. Com a novetat, també es va preparar una olla amb escudella vegetariana, una iniciativa molt ben rebuda. 

 • escudella_arxiu L'Oficina de Patrimoni i Cultura presenta l'Escudella de Carnestoltes dins una activitat sobre documents i tradicions festives 21-02-2023

  La Xarxa d’Arxius Municipals de la Diputació de Barcelona comparteix els documents i fotografies dels arxius municipals que parlen de festes locals, de quina història hi ha al darrera, com es van generar, com han perdurat i com s’han transformat fins als nostres dies. Aquest mes de febrer, l'Escudella de Carnestoltes de Sant Feliu de Codines és la protagonista d'aquest treball arxivístic i d'investigació que ha comptat amb l'ajuda i col·laboració de la responsable de l'arxiu històric de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines.

 • escudella_23 Dimarts 21 de febrer: Escudella de Carnestoltes 19-02-2023

  El proper dimarts 21 de febrer celebrarem aquest costum i festa tan arrelada. Aquest any ja compleix 234 anys d’existència i enguany també hi haurà una olla amb escudella vegetariana.

 • carnestoltes_23 Dissabte 18 de febrer, festa infantil de Carnestoltes 17-02-2023

  Aquest dissabte 18 de febrer disfressa't i surt al carrer a viure la festa infantil de Carnestoltes de Sant Feliu de Codines. 
  A partir de les 17 hores t'esperem a la plaça Josep Umbert Ventura. 

 • ajuda_200euros El xec d'ajuda de 200 euros ja es pot demanar 16-02-2023

  És un pagament únic pensat per a persones amb baix nivell d'ingressos i patrimoni que durant el 2022 hagin estat assalariades o autònomes o hagin cobrat l'atur.
  Les sol·licituds es poden realitzar a través del web de l'Agència Tributària des d'on es podrà demanar l'ajuda de 200 euros per a famílies vulnerables, i estarà disponible fins al 31 de març.

 • millora_sala_plens La Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines millora el sistema de retransmissió de plens i facilita l'accés a tota la ciutadania 15-02-2023

  Amb la voluntat de facilitar l'accés als plens a tota la ciutadania, la Sala de Plens de l'ajuntament ha instal·lat un nou sistema d'acta digital de les sessions, que permetrà tenir publicat el vídeo de la sessió amb les marques (Accessos directes) als diferents punts de l'ordre del dia i a les diferents intervencions dels regidors de la corporació. D'aquesta manera, els santfeliuencs i santfeliuenques podran anar directament a consultar el punt o punts que els interessi de la sessió del ple. 

Darrera actualització: 06.04.2021 | 07:47
Darrera actualització: 06.04.2021 | 07:47