Cultura

Aquí trobareu tota la informació relacionada amb l'àmbit cultural del municipi.


La Regidoria de Cultura organitza anualment

Notícies relacionades:

 • sant jordi
  13 4 2024

  Sant Jordi a Sant Feliu de Codines

  Aquestes són les activitats organitzades al voltant de la festa de Sant Jordi a Sant Feliu de Codines. Per a infants, joves i adults!

  Has escrit un llibre? Vols participar a la tertúlia el dia de Sant Jordi? 

 • concurs feminismes
  11 4 2024

  Concurs per a la creació de la imatge gràfica del Feminisme a Sant Feliu de Codines

  L'Ajuntament convoca un concurs per a la creació de la imatge gràfica del Feminisme, una iniciativa de la regidoria de Feminismes obert a persones empadronades al municipi que vulguin participar de manera individual o col·lectiva. Us animem a participar en el concurs per crear una imatge del feminisme local!

 • manuel carrasco i formiguera
  10 4 2024

  L'Institut de Sant Feliu acull la presentació del llibre de Manuel Carrasco i Formiguera en el 86è aniversari del seu afusellament

  El 9 d'abril es commemora el 86è aniversari de l'afusellament de Manuel Carrasco i Formiguera a mans del fraquisme a la Guerra Civil i es va presentar el llibre "Manuel Carrasco i Formiguera. Pensament i acció" de Lluís Duran a l'Institut que porta el seu nom, en un acte emotiu i de record a la seva figura.

 • mural
  4 4 2024

  Un mural per la inclusió "Imagina un món d'un altre color" a l'avinguda de les Escoles

  Un dels murals guanyadors del 1r Concurs d'Art al carrer organitzat per l'Ajuntament, ubicat a l'edifici d'infantil de l'avinguda de les Escoles de Sant Feliu, va ser presentat el dimarts 2 d'abril a la sortida d'escola. 

 • llibre
  3 4 2024

  L'Institut acull la presentació del llibre "Manuel Carrasco i Formiguera. Pensament i acció"

  En el 86è aniversari de l'afusellament de Manuel Carrasco i Formiguera, es presenta a Sant Feliu de Codines el llibre "Manuel Carrasco i Formiguera. Pensament i acció" de Lluís Duran. Dimarts 9 d'abril, a les 19.30h, a l'Institut de secundària que porta el seu nom.
   

Més notícies