Salut i seguretat ciutadana

Aquí trobareu tota la informació relacionada amb l'àmbit de la salut i la seguretat públiques del municipi.


Notícies relacionades:

 • 26 Mai 2023 donacio_22_maig

  72 extraccions de sang amb 10 donants nous en la jornada de donació de sang a Sant Feliu de Codines

  72 donants de sang i 10 de nous ha sigut el balanç final de la campanya de donació de sang del dilluns 22 de maig amb la col·laboració dels alumnes de 3r ESO de FEDAC Sant Feliu. 
  Moltes gràcies a tothom!!! 

 • 25 Mai 2023 setmana_sense_fum

  XXIX Setmana Sense FUM: "Millor el moviment que no el fum o el vapeig"

  Us animem a participar un any més, en la celebració de la Setmana Sense Fum (SSF), que tindrà lloc a partir d'avui i fins al 31 de maig, al voltant del Dia Mundial Sense Tabac (31 de maig).

 • 17 Mai 2023 sang_fedac_2023

  Dilluns 22 de maig nova campanya de donació de sang al Centre Cívic La Fonteta "Tu també jugues, guanya vides!"

  Dilluns 22 de maig de 16 a 21 hores el Centre Cívic La Fonteta acull una nova campanya de donació de sang organitzada pel Banc de Sang i Teixits amb la col·laboració de l’Ajuntament i els alumnes de 3r d’ESO de l’escola FEDAC de Sant Feliu sota el lema "Tu també jugues, guanya vides!". Cal reservar cita prèvia aquí.  

 • 03 Mai 2023 mosquit_tigre

  Campanya per controlar el mosquit tigre

  La prevenció és el millor mètode per al control del mosquit tigre que es va detectar per primera vegada a Catalunya l'estiu del 2004. És molt important evitar la posta d'ous, el creixement de les seves larves aquàtiques i eliminar tots els punts d'aigua on pot créixer.

 • 25 Abr 2023 alarma

  Prova del sistema d'alertes de Protecció Civil: dijous 27 d'abril

  El proper dia 27 d'abril de 2023 a les 11 hores, es realitzarà una prova del Sistema d'Alertes de Protecció Civil per a totes les comarques de les demarcacions de la Catalunya Central i Girona. Com a municipi proper, informem que podeu rebre la notificació, tot i no estar dins de l'àrea de la prova degut a la cobertura de les antenes de telefonia, que poden cobrir més territori dels límits administratius establerts. Aquesta prova tindrà una durada de 30 minuts.

Més notícies