Plans, campanyes i programes

 • mosquits Evitem la cria dels mosquits des de casa 14/06/2024

  La prevenció és el millor mètode per al control del mosquit tigre i el mosquit comú. L'Ajuntament ha engegat una campanya informativa i de sensibilització amb l'objectiu que a casa (als balcons, jardins i patis) es puguin aplicar alguns dels consells i entre tots/es col·laborem per evitar la cria del mosquit tigre i el comú. Cal reduir-ne la presència i els riscos de la possible transmissió de malalties.

  La pujada de temperatures i les acumulacions d'aigua fan que hi hagi més mosquits, un efecte que s'aguditza pels efectes del canvi climàtic. 

 • servei recollida voluminosos Servei de recollida de voluminosos 24/10/2023

  🪑Tens trastos vells a casa o altres residus voluminosos per llençar i no pots portar-los a la deixalleria❓

  ♻️ Per sol·licitar el servei de recollida de voluminosos cal trucar al 93 866 27 68 (màxim de 3 trastos). És un servei gratuït que es fa cada setmana.

  🙏 Abans de llençar els mobles o trastos vells, avisa'ns! 

  La deixalleria està ubicada al polígon industrial Pla de la Costa de Sant Feliu de Codines:

  Horari: Dilluns tancat, dimarts de 16.00 a 19.00h, de dimecres a divendres de 9.30 a 13.30h i de 16.00 a 19.00h, dissabte de 9.00 a 15.00 i diumenge de 9.00 a 14.30h.

  Per un Sant Feliu de Codines net!

 • Vull donar sang Vull donar sang 25/02/2021

  Projecte del Banc de Sang i Teixits amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya on, entre altres coses, s’organitzen campanyes periòdiques a diferents municipis de Catalunya per facilitar la donació solidària de sang.

 • Pla Comarcal d'Igualtat de gènere II Pla Comarcal d'Igualtat de gènere 15/02/2021

  Pla que vol promoure la igualtat de dones i homes en les accions que es duen a terme des de les diferents àrees i serveis de l’administració pública local i comarcal:

 • Pla comarcal de ciutadania i immigració del Vallès Oriental Pla comarcal de ciutadania i immigració del Vallès Oriental 12/02/2021

  Pla que vol donar suport als municipis de la comarca per poder fer front a les noves situacions que els planteja l’acollida, la igualtat i la integració de la nova ciutadania.

 • Pla Especial de Protecció del Patrimoni i Catàleg de béns arquitectònics, històrics i ambientals Pla Especial de Protecció del Patrimoni i Catàleg de béns arquitectònics, històrics i ambientals 27/01/2021

  Un Pla Especial de Protecció del Patrimoni i Catàleg de béns arquitectònics, històrics i ambientals és un document normatiu que permet als ajuntaments protegir el patrimoni més significatiu del municipi.

 • Pla Intern d'Igualtat de Gènere Pla Intern d'Igualtat de Gènere 22/01/2021

  Un Pla Intern d’Igualtat de Gènere (PII) és un instrument organitzatiu que promou la millora de tots els processos interns de gestió de recursos humans, a través de la incorporació de la perspectiva de gènere en tota la seva gestió.

 • Autoocupació Incorpora Autoocupació Incorpora 01/01/2018

  Dins el programa Incorpora de l'Obra Social "la Caixa" que facilita la integració laboral a persones en risc d'exclusió social, Autoocupació ajuda a persones a crear i consolidar les seves empreses. 

 • Talents en Potència Talents en Potència 21/03/2016

  Programa d'orientació i inserció laboral dirigit a persones beneficiàries de la RGC i a persones amb certificat de discapacitat o trastorn de salut mental.

 • Conservem el nostre verd Conservem el nostre verd 01/01/2015

  A Sant Feliu tenim el privilegi de viure envoltats de bosc i entre parcs naturals. Però un bosc brut és un bosc amb un alt risc d'incendi. Mantenint-lo lliure de deixalles, llaunes, papers i fins i tot sofàs vells, l'allunyem de les flames del foc.

 • Si el gos és teu, la seva caca també Si el gos és teu, la seva caca també 01/01/2015

  Sant Feliu té moltes zones on podem passejar amb el nostre gos, però també hi passegen les persones i hi juguen els nens i nenes. Per això és tan empipador trobar als carrers les caques dels gossos que hi passegen. Amb un gest molt senzill hi guanyem tots.

 • Pla Educatiu Local Pla Educatiu Local 20/02/2013

  Pla elaborat per l'Ajuntament com a eina per facilitar i fer possible un treball educatiu municipal que doni resposta a les necessitats educatives i permeti assolir els objectius educatius marcats a nivell de poble.

 • Consolida't Consolida't 01/01/2013

  Programa de la Fundació Universitària Martí l'Humà que vol contribuir a l'enfortiment i creixement del treball autònom mitjançant un servei d'assessorament i acompanyament personalitzat.

 • Pla Local de Joventut Pla Local de Joventut 01/02/2008

  Pla que sorgeix de la necessitat de planificació estratègica de les polítiques de joventut al municipi per pensar en la millor intervenció segons les necessitats existents i els recursos disponibles.

 • porta a porta Cada dia recollim una cosa. Recollida porta a porta 19/11/2007

  Des del 2007, Sant Feliu de Codines va fer un pas endavant per contribuir en el manteniment del nostre entorn i per un poble més net. Es va iniciar el sistema de Recollida Porta a Porta de tots els residus, excepte del vidre.

 • Pla Educatiu d'Entorn (PEE) Pla Educatiu d'Entorn (PEE) 28/02/2007

  Els Plans educatius d’entorn són una proposta educativa que vol donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives, coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves.

Darrera actualització: 19.02.2021 | 11:45
Darrera actualització: 19.02.2021 | 11:45