Atenció a les persones

Aquí trobareu tota la informació relacionada amb l’atenció i l'ajuda a les persones al municipi, així com temes d'acollida a la immigració, feminisme i igualtat.


Notícies relacionades:

 • 20 Set 2023 Foto grup comunicat de rebuig

  Comunicat de rebuig i condemna a les agressions sexistes ocorregudes durant la Festa Major

  Tots els grups municipals s'han sumat a aquest comunicat.
  L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines manifesta enèrgicament el seu rebuig i condemna a les agressions sexistes ocorregudes la nit del dissabte 16 de setembre durant la Festa Major, i davant qualsevol altre supòsit d’agressió o abús sexual o sexista.

 • 14 Set 2023 Bus a peu

  Torna el bus a peu cap a l'escola!

  A partir del 18 de setembre es reprèn el servei de "Bus a peu" cap a l'escola Jaume Balmes, adreçat als infants de primària (de P1 a P6). És una iniciativa de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines, l'Escola Jaume Balmes i l'AFA del centre.

 • 31 Jul 2023 no_violencia_genere

  Diem NO a la violència de gènere

  Des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines condemnem el darrer feminicidi que ens colpeja, succeït a Barcelona, on una dona ha estat assassinada presumptament a mans de la seva parella. Tot el nostre suport als familiars i amics i la nostra absoluta repulsa a aquests fets.

  Així mateix, reiterem el nostre compromís en l’erradicació de les violències masclistes i fem una crida a combatre aquesta greu vulneració de drets des de l’acció quotidiana i responsabilitat de cada un i una de nosaltres.

 • 12 Jun 2023 diem_no_a_la_violencia_genere

  Diem NO a la violència de gènere

  Des de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines volem condemnar, una vegada més, el darrer assassinat per violència de gènere d'ahir a Cornellà del Llobregat. Les primeres hipòtesis apunten que seria un crim masclista, en què un home hauria matat la seva dona. Tot el nostre suport als seus familiars i amics i la nostra absoluta repulsa a aquests fets.

 • 02 Jun 2023 eleccions_23_juliol

  Com puc demanar el vot per correu per a les eleccions generals del 23 de juliol?

  Si ja saps que no podràs votar presencialment el 23 de juliol, tens l'opció de demanar el vot per correu del 30 de maig al 13 de juliol.

Més notícies