Atenció a les persones

Aquí trobareu tota la informació relacionada amb l’atenció i l'ajuda a les persones al municipi, així com temes d'acollida a la immigració, feminisme i igualtat.


Notícies relacionades:

 • servei comunitari
  12 6 2024

  Acte de cloenda del Servei Comunitari amb l'alumnat de 3r d'ESO, famílies i docents

  Com cada any, l’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Manuel Carrasco i Formiguera i FEDAC Sant Feliu ha participat en el Servei Comunitari. Com a reconeixement a la dedicació social i ciutadana, el 4 de juny l'Ajuntament va organitzar un acte de cloenda amb l'alumant, les entitats, les famílies i els docents.

 • centre social
  31 5 2024

  Finalitzades les obres de manteniment de les façanes del Centre Social Maria Roca-Umbert

  Han finalitzat les obres de manteniment dels tancaments i el mur de contenció de l'exterior del Centre Social Maria Roca-Umbert (Can Buixó), vista la necessitat d'aquesta actuació sent un habitatge unifamiliar construït als anys 50 en el qual s'han fet diverses ampliacions al llarg del temps.

 • mercat
  18 5 2024

  Nova senyalització del mercat setmanal de Sant Feliu de Codines. Vine al mercat!

  S’han instal·lat tres noves senyals que informen del mercat setmanal a les entrades de Sant Feliu de Codines, una a la carretera de Sant Llorenç (BP-1241) i dues a la C-59. Què puc trobar al mercat?

 • CAP
  17 5 2024

  El CAP Doctor de los Pinos de Sant Feliu comptarà amb un metge més

  Aquest mandat s’estan fent reunions periòdiques de seguiment entre la regidoria de Salut i els responsables del CAP Doctor de los Pinos. Un dels objectius és la millora en el servei del Centre d'Atenció Primària i una que ja és efectiva és la contractació d'un nou metge de capçalera.

 • lgtbi
  17 5 2024

  🏳️‍🌈 El 17 de maig és el Dia Internacional contra l'LGTBIfòbia

  ✊ Lluitem per la defensa dels drets de les persones dels col·lectius LGTBIQ+.
  Erradiquem tota discriminació, assetjament i violència per orientació sexual o identitat de gènere.

Més notícies