Atenció a les persones

Aquí trobareu tota la informació relacionada amb l’atenció i l'ajuda a les persones al municipi, així com temes d'acollida a la immigració, feminisme i igualtat.


Notícies relacionades:

 • 17 Mai 2023 lgtbi

  17 de maig: Dia internacional contra la LGTBIfòbia

  En el marc del Dia Internacional contra l’LGBTI-fòbia, que se celebra avui, el Govern ha desplegat un nou servei d’assessorament jurídic per a víctimes de delictes d’LGBTI-fòbia, que donarà suport als processos de denúncia de situacions que constitueixin una infracció penal. Es tracta d’un servei d’acompanyament especialitzat, que es vehicularà a través de la Xarxa de Serveis d’Atenció Integral LGBTI (Xarxa SAI LGBTI), amb 114 punts arreu de Catalunya.

 • 08 Mai 2023 ajuda_menjador_23-24

  Convocatòria d'ajuts de menjador per al curs 2023/2024

  Del 9 de maig al 9 de juny, ambdós inclosos, podeu sol·licitar els ajuts de menjador per al curs 2023/2024 per als alumnes per les escoles d’infantil de segon cicle, primària i secundària obligatòria sufragades amb fons públics.

 • 10 Mar 2023 dol_miners

  L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines mostra el seu condol a les famílies i als companys dels tres joves que han mort a l'accident de la mina de Súria

  Tres persones han mort aquest dijous en un accident a la mina de potassa de Cabanasses de Súria, al Bages.
  Des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines volem donar el nostre condol als familiars, amics i companys de les víctimes mortals. 

 • 01 Mar 2023 certificat_digital

  L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines ja tramita l'expedició del certificat digital idCAT

  A partir del dilluns 6 de març ja es pot demanar cita prèvia per aquest tràmit trucant a l'OAC (938 662 768) de dilluns a divendres de 9 a 14 hores o mitjançant la seu electrònica.

 • 24 Feb 2023 1any_guerra

  Avui a les 12 hores es convoca una concentració silenciosa davant de l'Ajuntament per mostrar la solidaritat amb la població ucraïnesa

  La Federació de Municipis, l'Associació Catalana de Municipis i d'altres entitats municipals han convocat 5 minuts de silenci a les 12 hores davant de tots els ajuntaments catalans a favor de la pau i el cessament del conflicte bèl·lic ucraïnès. Aquesta convocatòria coincideix amb el primer aniversari de la guerra entre Ucraïna i Rússia.

Més notícies