Ocupació i promoció econòmica

Aquí trobareu tota la informació relacionada amb l'àmbit d’ocupació i promoció econòmica al municipi, és a dir, feina i formació. També la informació relacionada amb l'àmbit del comerç i del turisme.

                       

La Regidoria de Comerç organitza anualment

Notícies relacionades:

 • 28 Nov 2023 carros

  Participa a la campanya "Jo compro a Sant Feliu" guanya un carro de la compra Carlett

  L'Ajuntament i Carlett, empresa local que fabrica carros de la compra fundada per un veí del municipi, s'han unit per crear la campanya "Jo compro a Sant Feliu", per fomentar i incentivar el comerç a les botigues locals.

  La iniciativa es durà a terme durant la Fira de Nadal que tindrà lloc el dissabte 2 de desembre i es sortejaran aquest mateix dia 12 carros de la compra de la marca Carlett.

 • 15 Nov 2023 curs monitors lleure

  Obertes les inscripcions al curs de monitors/es de lleure

  Es farà del 2 al 30 de desembre, de 9 a 14h i de 15.30 a 19.30h, els dies 2, 3, 16, 17, 21, 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre. El curs s'estructura en tres blocs: 100h presencials, 50h a distància i 160h de pràctiques.

  Adreçat als joves d'entre 18 i 34 anys 👉 INSCRIPCIONS a www.josepcarol.cat/formacions 

 • 03 Nov 2023 foto curs competències digitals

  Píndoles formatives en competències digitals realitzades a Sant Feliu

  Del 26 d'octubre al 2 de novembre s'han realitzat quatre formacions en competències digitals. Els cursos continuen fins al 18 de març en altres municipis de la comarca.

 • 26 Oct 2023 visita aldees infantils

  L'equip de govern visita l'Aldea Infantil SOS de Sant Feliu de Codines

  La visita es va fer amb l'objectiu de conèixer més a fons el projecte i la seva situació actual i trobar vies de col·laboració amb les regidories d'Educació, Infància i joventut, Serveis socials i Esports.

 • 25 Oct 2023 100 dies

  L'alcalde Pol Cabutí va fer ahir un acte d'avaluació i seguiment del Pla d'accions dels 100 primers dies

  En directe pel canal de Youtube Canal Codinenc va presentar els resultats en un exercici de transparència i participació ciutadana i va respondre totes les preguntes dels ciutadans/es de Sant Feliu.
  👉 Podeu veure l'emissió enregistrada a www.youtube.com/@CanalCodinenc

Més notícies